سرهنگ محمدی با اشاره به ماده ۲۱۵ آییننامه راهنمایی و رانندگی در مورد تکالیف قانونی عابران پیاده که دارای ۹ بند است، افزود:این آییننامه به صورت شفاف در دستور کار کارشناسان تصادفات قرار گرفته است ، از این رو پلیس راهور تلاش می کند تا شهروندان را از این تکالیف آگاه كند.
سرهنگ محمدی در ادامه افزود:برابر قانون شهروندان در محلهایی که پیادهرو وجود دارد، نباید از سطح سوارهرو استفاده کنند. همچنين در محلهایی که پیادهرو نیست، یا به دلایلی غیرقابل تردد است، باید از انتهای سمت چپ و عکس حرکت وسایل نقلیه عبور کند.
او با اشاره به اینکه عابرین پیاده برای گذشتن از عرض معابر، تنها از گذرگاه پیاده، پل های هوایی و پلهای زیرزمینی مجاز به عبور هستند ،ادامه داد:شهروندان از دویدن، پریدن و ورود ناگهانی به سوارهرو خودداری کرده و به هیچ عنوان از حصار آزادراه نگذرند،در بزرگراهها و خیابانها از لابهلای درختان، گل بوتههای حاشیه و میانه راه عبور نکنند،در تقاطعها با روشن شدن چراغ سبز، عابرین اجازه حرکت دارند و به هیچ عنوان نباید از موانع و خطکشیهای ویژه سوارهرو عبور کنند.
سرهنگ محمدی با اشاره به خلاء قانونی در اعمال قانون عابرین پیاده، در کنار فرهنگسازی و آموزش گفت:مسلماً در صورتی که عابرین پیاده به تکالیف خود توجه نکنند در تصادفات مقصر می شوند.
انتهای پیام/