وی با بیان اینکه بر اساس قانون مدیریت پسماندها، برای جمع آوری پسماندهای بیمارستانی باید در بیمارستان ها اتوکلاو و یا دستگاه سوزاندن پسماند وجود داشته باشد، افزود: بیمارستان ها باید پسماندها را از حالت غیر بهداشتی خارج و به پسماند عادی تبدیل کنند.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: زمانی که این پسماندها از حالت خطرناک خارج شدند، بیمارستان ها می توانند آن را به صورت پسماند عادی به شهرداری تهران تحویل دهند و شهرداری نیز موظف است که آنها را همانند پسماند عادی جمع آوری کند.
چمران گفت: در حال حاضر بیمارستان ها پسماندها را به صورت پسماند بیمارستانی به شهرداری تهران تحویل می دهند، به همین دلیل شهرداری تهران هم در این خصوص خود از وزارت بهداشت و درمان مبالغی دریافت و پسماندها را بی خطر می کند.
وی با بیان اینکه شهرداری تهران با امکانات بیشتری زباله ها را امحاء و یا مدفون می کند، تاکید کرد: هیچ کدام از این دو روش استاندارد نیست و پسماندها باید در خود بیمارستان بی خطر شوند.
رئیس شورای شهر تهران با تاکید بر اینکه مدیریت شهری در خصوص جمع آوری پسماندهای بیمارستانی جلسه های زیادی با وزارت بهداشت و درمان گذاشته بود، گفت: قرار شد چند بیمارستان با همکاری یکدیگر زباله سوز مخصوص بی خطر سازی پسماندهای بیمارستانی را تهیه کنند.
چمران با بیان اینکه هم اکنون این کار در وزارت بهداشت و درمان کشور در حال انجام است، تصریح کرد: زمانی که پسماندهای بیمارستانی به پسماند عادی تبدیل شدند شهرداری تهران آنها را جمع آوری می کند، اگرچه این اقدام هم برای شهرداری تهران هزینه سنگینی دارد.
وی ادامه داد: شهرداری تهران پسماندهای بیمارستانی را با وسایل مخصوص جمع آوری و به صورت ویژه و خاص نگهداری و بعد امحاء می کند که این اقدام برای شهرداری هزینه های سنگینی به دنبال دارد.
انتهای پیام/