نمایند مردم ورامین در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: رحمانی فضلی وزیر کشور در ابتدای عنوان کرد که وزارت کشور اقدامات بسیاری برای تامین امنیت داخلی و امنیت مرزها انجام داده، به همین جهت به غیر از حادثه اخیر تروریستی، اتفاق دیگری رخ نداده است.
وی گفت: وزیر کشور گزارش داد که بیش از آنکه اقدامات امنیتی در دستور کار قرار دهند اشراف اطلاعاتی خود را گسترش داده اند تا میزان موفقتشان با کمترین تلفات باشد به طور مثال کشف 730 تن مواد مخدر در سال جدید در سایه همین اقدامات به دست آمده است.
این نماینده مجلس با اشاره به صحبت های وزیر اظهار داشت: حفظ امنیت اماکن عمومی اعم از بازار، مترو، مراسمات عزاداری ها، انتخابات ، تجمع های انتخاباتی و عمومی، نمازهای جمعه و جماعات و... نیازمند تلاش های بسیاری است.
نقوی حسینی ادامه داد: به گفته وزیر ما در این چهار سال در زمینه های درمان، جمع آوری معتادین، مبارزه با مواد مخدر، حفظ امنیت در مبادی ورودی موفقیت های زیادی به دست آوردیم. مدت درمان معتادین جمع آوری شده را از 3 ماه به 6 ماه افزایش دادیم. در مورد اتباع بیگانه که حدود 2.5 میلیون نفر می شوند، اقدامات مثبتی انجام شده است.
در ادامه جلسه ذوالنوری، برومندی، صفاری، کواکبیان، جمالی، مقصودی، جاسمی و برزگر اظهارنظر کردند.
عضو هیات رئیسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی افزود: براساس گزارش وزیر کشور، این وزارتخانه در 4 سال گذشته به 57 حزب مجوز داده شده و هیچ حزبی در نوبت مجوز نیست و به 7 هزار سازمان مردم نهاد مجوز داده شده است.
نقوی حسینی گفت: در ادامه جلسه سوال نمایندگان از وزیر مطرح شد. سوال اول را امینی فرد نماینده ایرانشهر از استان سیستان و بلوچستان مطرح کرد. وی در مورد کاهش فعالیت های اقتصادی و سطح درآمد بسیار پایین مردم که موجب ناامنی ها و آسیب های اجتماعی شده ابراز نگرانی کرد و تاکید داشت در چنین شرایطی نیازمند تقویت حمایت و ارتقای نیروی انتظامی است.
وی ادامه داد: وزیر کشور پاسخ داد که موضوع ایرانشهر در شورای امنیت کشور مطرح شده، طرح جامعی نیز تهیه شده که کلیه مسائل سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی، امنیتی و انتظامی منطقه در آن دیده شده است. امینی فرد از پاسخ وزیر قانع شد ولی درخواست تشکیل جلسه خاص در این زمینه شد.
این نماینده مجلس با بیان اینکه بیگلری نماینده مردم سقز و بانه در مورد موسسات پولی- مالی در خصوص وضعیت کولبرها از وزیر سوال کرد، توضیح داد: وزیر کشور گفت وزارت کشور برای کردستان تلاش های بسیاری کرده و بحث ساماندهی کولبرها به دولت آمد و ماموریت داده شد و طرحی نیز با امضای 4 وزیر تهیه و به دولت داده شد که اگر به نتیجه برسد، گام مثبتی برداشته می شود.
نقوی حسینی گفت: با این حال مقرر شد در همین رابطه جلساتی برگزار شود و کمیسیون نیز موضوع را پیگیری کند و به همین جهت بیگلری از پاسخ وزیر قانع شد.
وی با اشاره به اینکه فتحی نماینده تهران به نمایندگی از 10 نماینده سوال کننده مطرح کرد، اظهار داشت: سوال شد که چرا مجوز سخنرانی به نماینده روحانی در محل تولدش داده نمی شود که رحمانی فضلی گفت در این دولت جلوی بسیاری از این مشکلات گرفته شد. موضوع آقای احمد مازنی اعتراضات زیادی از طرف گروه های مختلف به دنبال داشت ولی به هر حال قرار شد سخنرانی انجام شود ولی اجازه سخنرانی در مصلای نماز جمعه با وزارت کشور نیست در نهایت بنا شد که در خیابان انجام شود اما نماینده نمی خواهد در این سخنرانی حاضر شود با این حال بعد از این ماجرا دو سخنرانی برای ایشان پیش بینی و برگزار شد. با توجه به صحبت های وزیر سوال کنندگان از پاسخ قانع شدند.
نقوی حسینی گفت:همچنین پورحسینی نماینده پارس آباد مغان و بیله سوار علت استفاده ابزاری از نیروی انتظامی و قوه قهریه علیه مردم و ایجاد جو رعب و وحشت یگان ویژه بدون رعایت عرف، عزت و احترام در تاریخ 25 اسفند 95 در جلسه معارفه شرکت کشت و صنعت مغان را جویا شد که وزیر توضیح داد موضوع معارفه شرکت ها به وزارت کشور ارتباطی ندارد در ضمن شورای تامین موافق برگزاری علنی معارفه نبوده است.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با بیان اینکه پورحسینی از پاسخ وزیر قانع نشد اظهار داشت: در این جلسه مقصودی نماینده سبزوار موضوع درگیری روستای شهرستانک از شهرستان جغتای که طی آن یک نفر جان خود را از دست داد، مطرح و مقرر شد موضوع پیگیری شود./
انتهای پیام/