وی افزود: استفاده از کلمات تایید کننده، به معنای ابراز رضایت از رفتار و گفتار طرف مقابل است و این کار به دو شکل تایید مستقیم آن رفتار و یا غیر مستقیم که به صورت بازگو کردن نکات مثبت فرد است، انجام می شود.
مشهدی نبی ادامه داد: استفاده از کلمات عاشقانه مانند جمله دوستت دارم و همچنین بکارگیری کلمات دلگرم کننده که به خصوص در هنگام سختی ها و مشکلات بکار رود می تواند باعث افزایش امید و اعتماد به نفس شخص شود.
این روانشناس خانواده خاطر نشان کرد: هرگز نسبت به همسر خود حتی به شوخی نیز کلمات تحقیر کننده را بکار نبرید به خصوص در جمع دیگران، زیرا موجب شکسته شدن غرور و شخصیت او خواهد شد و ممکن است تا سالیان طولانی نیز آن را بخاطر بسپارد.
وی با بیان اینکه گفتگو با یک مكالمه طولانی, هنری است كه گاهی اوقات با جر و بحثهای بیهوده قطع میشود، تصریح کرد: همان گونه كه ارتباط میان زوجین مهمترین اساس زندگی است، مشاجره و بکارگیری کلمات ناشایست و توهین آمیز نیز عامل تخریب آن است.
مشهدی نبی در پایان، با تاکید بر اینکه گفتگویی كه پایان خوشی دارد را نشانه صمیمیت دانست،گفت: در این شرایط هر یک از طرفین، خواسته دیگری را میداند و از این كه آزادانه صحبت کرده، منظور یكدیگر را بفهمند و از کلمات محبت آمیز استفاده کنند، لذت می برند.
انتهای پیام/