وی عنوان کرد: بازرسان وزارت بهداشت مجهز به دستگاه شوری سنج و PHM بوده و در صورت مشاهده مواد جوهر قند و جوش شیرین با نانوایی متخلف برخورد میکنند؛ همچنین بر اساس استانداردهای بازنگری شده میزان نمک موجود در نان نباید بیش از یک گرم در ازای هر ۱۰۰ گرم خمیر نان باشد.
عبداللهی تاکید کرد: با همکاری پژوهشگاه غلات و نان و سازمان معدن و تجارت و همچنین سازمان استاندارد کشور آیین نامه اجرایی مطابق دستورالعملهای بهداشتی بازنگری شده است که بر اساس گزارشهای ارسالی به این وزارتخانه میزان سبوس گرفته شده از آرد نان بسیار کمتر از حد معمول است.
وی اظهار کرد: نان سفید نشان دهنده کاهش قابل توجه ماده مقوی سبوس است که مطابق اهداف ملی سلامت آرد بدون سبوس باعث ایجاد مشکلات اضافه وزن، چاقی در انسانها میشود و همین مساله بیماریهای غیرواگیر را در کشور افزایش می دهد.
عبداللهی یادآور شد: نشاسته موجود در نان، برنج و ماکارونی باعث ایجاد اضافه وزن و چاقی میشود که افراد برای لاغر شدن بهتر است از نانهای سبوس دار استفاده کنند.
انتهای پیام/