وی ادامه داد: سازمان پدافند غیرعامل تهدیدات زیستی در حوزه سلامت را مورد رصد و پایش قرار میدهد و در زمینه زیستی و سایبری، قرارگاههای تخصصی دارد و یکی از موضوعاتی که مورد توجه سازمان پدافند غیرعامل قرار دارد مبحث بیو و سایبر است که میتوانند این دو حوزه به عنوان فرصت و هم تهدید محسوب شوند.
کریمینیا با بیان اینکه سازمان پدافند غیرعامل در سال 2016 برابر کرده بود که نظامهای سلامت دنیا تحت حملات سایبری قرار میگیرند گفت: شاهد آن بودیم که چند ماه پیش باجافزاری نزدیک به 100 کشور دنیا را در حوزه سلامت مورد حمله قرار داد اما با پیگیریهای سازمان پدافند غیرعامل و وزارت بهداشت در نظام سلامت کمترین آسیب به کشور وارد شد زیرا تهدیدات به طور کلی مانیتور شدند و اقدامات ایمنسازی به خوبی صورت گرفت.
معاون بهداشت و درمان سازمان پدافند غیرعامل به حملات بیوسایبری و تهدیدات به ژنتیک کشور گفت: در حوزه بیوسایبر موضوعی که مورد توجه قرار گرفته تهدیدات به ژنتیک کشور است و سازمان پدافند غیرعامل در حوزه ژنتیک انسانی، نباتات و دام ورود کرده و زیرساختهای تشخیصی و آزمایشگاهی کشور در بخش ژنتیک در حال ارتقاء است تا مورد حملات بیوسایبری قرار نگیریم.
کریمینیا به حملات بیوسایبری به زیرساختهای دارویی، انتقال خون و مؤسسات واکسنسازی کشور اشاره کرد و گفت: در این حوزه افراد و گروههای تروریستی تلاش میکنند برای ضربه به کشورها از این روش استفاده کنند و وجود آنتیویروسها و باجافزارها برای مقابله با این حملات بوده و اقدامات خوبی در وزارت بهداشت و سازمان پدافند غیرعامل برای مقابله با این حملات صورت گرفته است.
وی افزود: در سازمان پدافند غیرعامل به زیرساختهای دارویی، سازمان انتقال خون و انیستیتوپاستور و مرکز سرمسازی رازی به عنوان تولیدکنندگان واکسن توجه شده تا مورد حملات سایبری قرار نگیرند. در این حوزه حملههای سایبری داشتیم اما آسیبها جدی نبوده است و اقدامات خوبی صورت گرفته است.
کریمینیا به ورود سازمان پدافند غیرعامل به منظور حفظ امنیت در نخستین انتخابات الکترونیک کشور اشاره کرد و گفت: انتخابات نظامپزشکی نخستین انتخابات الکترونیک کشور است که سازمان پدافند غیرعامل، قرارگاه پدافند سایبری و متخصصان مربوطه پشتیبان وزارت بهداشت شدند تا نخستین انتخابات الکترونیک کشور ایمن برگزار شود.
انتهای پیام/