امین صفری افزود: یکسال اول قرارداد با نام دوره پیشبرد به منظور انجام مطالعات مهندسی کارخانجات و اخذ مجوز برای انتقال زیرساخت ها در نظر گرفته شد و همزمان عملیات پیش باطله برداری انجام و قرار است در مدت سه سال، کارخانجات فرآوری ساخته شود.
این مسئول خاطر نشان کرد: با وجود آنکه مطابق قرارداد، سرمایه گذار باید طی 4 سال نسبت به احداث کارخانجات اقدام نماید اما با توجه به برنامه های ارائه شده از سوی سرمایه گذار در صورت تحقق و مهیا شدن زیر ساخت ها، اولین فاز کارخانجات در ابتدای سال 98 به بهره برداری خواهد رسید و پس از 2 سال شاهد تولید 200 هزار تن کنسانتره روی در این مجتمع خواهیم بود .
صفری گفت: بهره برداری از کارخانجات فرآوری سرب و روی مهدی آباد علاوه بر ایجاد اشتغال پایدار و تامین خوراک کارخانه های سرب و روی داخلی، فرصت حضور کشور در بازار فلزات سرب و روی جهان را به عنوان یکی از تولیدکنندگان مهم فراهم می نماید.
وی تصریح کرد: ظرفیت تولید کارخانجات با راه اندازی کامل فازهای این طرح سالانه 800 هزار تن کنسانتره روی با عیار حداقل 35 درصد به عنوان محصول اصلی و نیز تولید کنسانتره سرب- نقره به عنوان محصول جانبی و مدت قرارداد 24 ساله و قابل تمدید است.
معدن سرب و روی مهدیآباد در دهستان بهادران مهریز و در فاصله 45 کیلومتری از شهر مهریز و 100 کیلومتری از مرکز استان یزد قرار دارد.
این معدن با 200 میلیون تن ذخیره معدنی که شامل 70 درصد روی و 30 درصد سرب است یکی از بزرگترین معادن خاورمیانه بهشمار میرود.
انتهای پیام/ ی
تولید سالانه 800 هزار تن کنسانتره روی با عیار حداقل 35 درصد درکارخانه سرب وروی بهادارن