سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بیرجند؛

راه اندازی دستگاه پیش سرد در کشتارگاه دام طبس

معاون شبکه دامپزشکی شهرستان طبس از راه اندازی دستگاه پیش سرد کشتارگاه دام طبس خبر داد.

 به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از بیرجند ؛ اصلحی،معاون شبکه دامپزشکی شهرستان طبس گفت: با پیگیری های به عمل آمده پیش سرد کشتارگاه دام طبس آغار به کار کرد و از این پس کلیه لاشه های کشتاری قبل از عرضه به بازار به منظور طی مرحله جمود نعشی در پیش سرد قرار می گیرند.

وی افزود: پس از کشتار دام لاشه ها حداقل به مدت 24 ساعت می بایست در پیش سرد نگهداری شوند، تا ضمن تغییرات پس از کشتار و طی مرحله جمود نعشی در اثر تغییراتی که در ترکیب و ساختار گوشت حاصل می شود، گوشت نرم و ترد و یا به اصطلاح گوشت رسیده،رنگ گوشت قرمز روشن و کمی متمایل به قهوه ای شده و علاوه بر آن گوشت دارای بو و طعم مطلوبی شود، موجب کاهش pH و در نتیجه کاهش فساد پذیری شود.

اصلحی گفت: نگهداری لاشه در پیش سرد به علت تغییرات ایجاد شده خطر انتقال بعضی از بیماری ها از جمله تب خونریزی دهنده کریمه کنگو و تب مالت را به مصرف کنندگان از بین می برد.
انتهای پیام/ب


انجام جمود نعشی در کشتارگاه طبس

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.