مدیرکل پست استان قم با اشاره به کاربرد پروژه GNAF گفت: انجام این کار از تعدد آدرسها ممانعت میکند و سطح دسترسی مردم به آدرس و اماکن همچنین خدماترسانی دستگاهها مثل اورژانس، آتشنشانی و... تسهیل میشود.
به گفته وی، برخی اصناف و مشاغل فعالیت مشخص مالی ندارند که اجرای کامل این پروژه میتواند سیستم آماری قابل اتکایی در اختیار استان قرار دهد.
وی با تاکید بر اینکه این پروژه از سال 94 آغازشده و استان قم در سال 95 بهعنوان نخستین استان پروژه را اجرایی کرد گفت: ژئو کد کردن آدرسها بهعنوان فاز نخست پروژه تکمیلشده و فاز دوم که استفاده دستگاهها از این اطلاعات است امسال اجرایی میشود.
بیرانوند خاطرنشان کرد: سازمانهای آبفا، گاز، شهرداری و برق و مخابرات در حال حاضر 5 نهادی هستند که این اطلاعات را بهروز و تبادل میکنند.
مدیرکل پست استان قم با بیان اینکه عمده مشکلات آدرسها مربوط به بخشهای تابعه و روستاها بوده چون فاقد نقشه هستند خاطرنشان کرد: از 204 روستا نقشه 100 روستا تهیهشده که با حمایت شهرداران و دهیاران تا پایان سال مابقی روستاها نیز انجام میشود.
وی معابر بی نام و ساختمانهای بدون پلاک را دیگر مشکل پیش روی اجرای پروژه GNAF برشمرد و تصریح کرد: 993 معبر بی نام داشتیم که با تلاش های شهرداری 90 درصد آن اصلاح شده و 10 درصد باقی مانده در حال انجام است.
بیرانوند با اشاره به اینکه اعتبارات اجرای این پروژه از محل اعتبارات ملی تعریفشده است گفت: با توجه به اینکه تهیه نقشه کاری تخصصی و هزینهبر است پیش بینی میکنیم که پروژه GNAF در استان قم بااعتبار 250 میلیون تومان تکمیل شود.
انتهای پیام/ز