وی ادامه داد: در راستای ادغام وزارتخانهها اقداماتی در مجلس هشتم و نهم انجام و تصمیماتی گرفته شد که در جهت کوچک سازی دولت بود. مثلا اگر دولت کارهایش را به بخش خصوصی واگذار میکرد برای بازرگانی نیاز به یک وزارتخانه کامل نبود، بنابراین وزارت بازرگانی و صنعت و معدن ادغام شدند.
وی با بیان اینکه باید دولت در واردات و صادرات نقش مستقیم ایفا نکند و نقش نظارت و برنامهریزی داشته باشد، گفت: اگر مسئولین مربوطه انتقادی به عملکرد وزاتخانههای ادغام شده دارند، علت کارآمد نبودن را پیدا و در جهت حل آن برنامهریزی کنند چرا که تصمیمگیریهای عجولانه، راه به جایی نمیبرد.
نماینده سابق مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: در این اصل اساسی که دولت ما حجیم است و بودجه کشور را میخورد همه اتفاق نظر دارند بنابراین باید فکری برای این بشود لذا یکی از ابتداییترین راهها این است که ساختارها اصلاح شوند و آنها را کوچک کنیم.
نجایت اضافه کرد: در مورد ورزش و جوانان هم به خاطر دارم بودجههای فراوانی به این سازمان میرفت، اما مجلس نمیتوانست از مسئول یک سازمان سوال کند و پرسشگری داشته باشد، بنابراین تصمیم گرفته شد که سازمان ملی جوانان و تربیت بدنی یک وزارتخانه بشود.
نماینده سابق مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: بنا بر اهمیت ورزش و فراگیر بودن آن، مسئله جوانان به نوعی به حاشیه رفت و رها شد پس باید این را حل کنیم و اینکه به گذشته بازگردیم، چیزی حل نمیشود.
انتهای پیام/