وی افزود : از آنجا که بحث اشتغالزایی در روستاها به منظور رونق اقتصادی این جوامع و جلوگیری از مهاجرت روستاییان در دستور کار سازمان میراث فرهنگی و گردشگری قرار گرفته، این سازمان امسال را سال حصیر نامگذاری کرده.
ابراهیمی بیان کرد : میراث فرهنگی برنامههایی را در راستای رونق بخشیدن به این اشتغال روستاییان تدارک دیده است که حصیر بافی یکی از طرحهای این سازمان است .
وی گفت: این طرح برای جلوگیری از منسوخ شدن هنر حصیربافی و حمایت از هنرمندان حصیر بافت و به منظور خرید تضمینی این محصولات شکل گرفته است.
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با تاکید بر اهمیت معرفی و ارائه هرچه بهتر محصولات حصیری در جامعه، تصریح کرد : این محصولات پس از جمعآوری به تهران رسیده و در مرحله بعد، در نمایشگاههای پیشبینیشده عرضه میشوند.
ابراهیمی با اشاره به نقش حصیر در زندگی مردم از گذشته تاکنون یادآور شد: محصولات حصیری کهنوج ۲۵ تیرماه ساعت ۱۱ صبح به تهران میرسد و با حضور ریاست سازمان، معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی و همکاران و هنرمندان این حوزه در سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مورد استقبال رسمی قرار خواهد گرفت.
ابراهیمی خاطرنشان کرد : در مرحله اول تعداد ۳هزار قطعه از حصیرهای بافته شده در انواع مختلف شامل سبد ؛ سیچک ؛ جا قندان ؛ جا گلدانی ؛ جا نماز ؛ زیر انداز ؛ در اندازه های مختلف با طرح الگویی متنوع ساخته شده است بارگیری شده است.
ابراهیمی افزود : با نگاه ویژه ای که مسئولین میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری به حوزه ی صنایع دستی دارند علی رغم اتفاقات خوبی که در سال گذشته شاهد آن بودیم ان شاء الله در سال جاری تحولات خوبی در صنایع دستی جنوب خواهیم داشت و صنعتگران با انگیزه ی بسیار بالا به فعالیت خود ادامه خواهند داد.
انتهای پیام /س
خرید تضمینی صنایع دستی جنوب آغاز شد