وی عنوان کرد: اهميت و نگرانى اين موضوع زمانى به اوج مى رسد كه مجرى انتخابات آن بخشى از دولت بوده و سياستگذاری هايش به طور مستقيم و یا غیر مستقیم در تعارض با منافع اعضاء آن سازمان باشد.
ناصری با بیان اینکه كمتر از يك هفته به انتخابات هفتمين دوره سازمان نظام پزشكى مانده و روند برگزارى انتخابات در هاله اى از ابهام باقى است، افزود: علی رغم اعتراضات شورای عالى نظام پزشكى، شخصيت هاى برجسته اين جامعه و گروهى از نامزدهاى اين انتخابات، هيچ گونه توضيحى از سوى مسئولين اين وزارت خانه جهت رفع نگرانى های آن ها نسبت به نحوه برگزارى و صيانت آراء اعضاء و چگونگى رسيدگى به اعتراضات، داده نشده است.
وی با بیان اینکه كوچكترين اعتمادسازى با اجراى موفق نمونه هاى كوچكترى از اين نوع انتخابات به دست نيامده است، تصریح کرد: در طول چهار سال گذشته شاهد برخورد پادگانى دولت با جامعه پزشكى و اعمال بيشترين سياست دستورى در نظام سلامت بودیم.
وی افزود: امروزه شاهد اصرار بر برگزارى انتخابات اينترنتى با توجيه كاهش هزينه و كاهش سفرهاى درون شهرى هستيم که می تواند زمینه ساز مشکلات و مسائلی در روند برگزاری انتخابات باشد.
ناصری با اشاره به اینکه صرفه جویی در هزينه راه اندازى ساز و كار انتخابات اينترنتى مهم است، عنوان کرد: با انتصاب گروهى از جامعه پزشكى علاوه بر صرفه جویی در بخش های مختلف از نگرانى هاى پنهان بخش دولتى نیز به طور کامل کاسته می شود.
وی یادآور شد: شايد سال ها زمان لازم باشد تا بدانيم تضارب آراء و افكار، عامل مؤثرى در پيشرفت يك مجموعه است و نبايد از آن احتراز کرد ؛ امیدوارم در آستانه انتخابات شاهد رفتارى طبيبانه از جامعه پزشكى و در شأن سازمان نظام پزشکی باشیم.
انتهای پیام/