وی در ادامه با بیان اینکه دولت باید زیرساختها را فراهم کرده و در این حوزه موانع برطرف شود، اظهار داشت: دولت باید راه را برای بخش خصوصی هموار کند و آنچه در دولت به آن عمل میشود بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری است، نگاه ایشان به فضای مجازی نگاه فرصت و تهدید است و اعتقاد دارند باید فرصتها گسترش یابد و تهدیدها با آگاهی بخشی و برنامه ریزی کاهش پیدا کند که اینها از اهداف دولت است.
وزیر ارتباطات همچنین به نامگذاری امسال اشاره و اعلام کرد: تولید اپلیکیشنها، نرم افزار، سخت افزار، تولید محتوا و ... اقتدار ما را در داخل کشور افزایش می دهد.
شبکه ملی اطلاعات موضوع بعدی سخنان واعظی بود و وی در این خصوص گفت: بیش از دو سال همه تواناییها صرف فراهم آوردن زیرساختها برای شبکه ملی اطلاعات بود، شبکههای مربوطه گسترش یافت و زیرساختهای فیزیکی شبکه نیز بوجود آمد، امروز باید تمرکز بر روی موضوعاتی باشد که در بستر شبکه ملی شکل میگیرد، این موضوعات تنها در حیطه وظایف وزارت ارتباطات نیست و همه سازمانها و ارگانهای مرتبط باید ورود کنند.
وی با تاکید بر اقتصادی کردن فعالیتها در فضای مجازی، حفظ حریم خصوصی و افزایش امنیت در این فضا، تصریح کرد: بسیاری از مسائل باید در شبکههای اجتماعی رعایت شود، محتوایی که مغایر با فرهنگ ایرانی و اعتقادات دینی است باید پیگیری شود، ما به دنبال دنیای مجازی پاک هستیم و باید از فرصتهای موجود فضای مجازی استفاده درست داشته باشیم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در بخش دیگری از سخنان خود به انتقاد برخی منتقدان اشاره کرد و گفت: برخی در کشور هنوز تفکر چند دهه گذشته را دارند، در دنیا کارایی ICT تغییر کرده است و تنها به واگذاری تلفن محدود نمیشود.
واعظی تاکید کرد: یکی از شرکتهای داخلی در این حوزه اعلام کرده است 120 هزار اپلیکیشن ایرانی فعال دارد، 23 هزار اپلیکیشن نویس در ایران فعالیت می کنند و خوشبختانه تولید محتوا جایگاه پیدا کرده است.
انتهای پیام/