سبزواری عنوان کرد: تولید این دارو از اسفند ماه به وسیله شرکت دانش بنیان تحت نظارت دانشگاه علوم پزشکی تهران آغاز شده است و این دارو برای بیماران سرطان پروستات که جزو بیماران خاص هستند استفاده میشود.
وی تاکید کرد: تکنولوژی تولید این دارو برای اولین بار در کشور انجام شده است که پروسه تولید از پرسنل جدا بوده و افراد هیچ تماسی با خط تولید این دارو ندارند.
سبزواری با بیان اینکه این تکنولوژی به وسیله شرکتهای سوئیسی و آلمانی در زمانهای قدیم در کشور راه افتاده و خط تولید آن به صورت ناقص باقی ماند، افزود: این شرکت دانش بنیان توانست با راه اندازی خط تولید، این داروها را از اسفند ماه تولید کنند و سازمان غذا و دارو قیمت چهار میلیونی آن را تعیین کرده است.
سبزواری تاکید کرد: شرکت دانش بنیان یک رقیب جدی برای شرکت فرانسوی نامبرده محسوب می شود؛ این شرکت خارجی برای از دست ندادن بازار ایران قیمت داروی کابوتکس را از 10 میلیون به 6 میلیون کاهش داده است.
وی اظهار کرد: داروی کابوتکس جزو دسته بیماریهای پر خطر و کاهنده سیستم ایمنی بدن محسوب شده که تولید آن از اسفند ماه سال 95 در این شرکت دانش بنیان آغاز شده است.
سبزواری اظهار کرد: برای تولید داروهاي قبلي اين شركت حدود 6 ماه برای 600 بیمار در 6دوره اثر بخشی و ایمنی آن بررسی و به وسیله یک تیم 70 نفر از متخصصان آنکولوژی این کار انجام شده است و این دارو از نظر ایمنی مجوزهای لازم را اخذ کرده است.
وی گفت: داروی کابوتکس مورد تایید وزارت بهداشت از نظر کیفیت بوده و از توانایی بالایی برای رقابت با برندهای خارجی دارد.
انتهای پیام/