وی ادامه داد: این آموزش با اعطای گواهی نامه سازمان فنی حرفهای است و به تدریج دانش آموزان را به سمت مهارت و کار آفرینی سوق میدهیم.
محبی با اشاره به اینکه بعد از تکمیل تمامی مراحل این طرح به صورت بخش نامهای به مدارس تهران ابلاغ میشود، گفت: از این ظرفیت ابتدا به صورت داوطلبانه استفاده شده و مدارس میتوانند از ساعتهای فوق برنامه و پنج شنبهها برای اجرای مهارت آموزی بهره گیرند.
مدیر کل دفتر متوسطه اول وزارت آموزش و پرورش به طرح کاشف اشاره کرد و بیان کرد: با همکاری دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران در سال 93، 2میلیون دانش آموز در طرح کاشف شرکت کرده و به دنبال آن 250 مربی کار آفرینی نیز آموزش داده شدهاند که موجب توسعه مهارت کارآفرینی در استانهای مختلف کشور شد.
محبی عنوان کرد: اکنون نیز در پژوهش سراها مهارت آموزی را در دستور کار قرار دادیم و دانش آموزان علاقمند به این حوزه میتوانند با حضور در پژوهش سراها و استفاده از ظرفیتهای موجود به تقویت مهارت کارآفرینی بپردازند.
مدیر کل دفتر متوسطه اول وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه پایش، آموزش و تربیت مربی را برای توسعه کارآفرینی مورد توجه قرار دادیم، یادآور شد: بازارچههای کسب و کار برای دانش آموزان در مدارس در نظر گرفته شده تا فعالیتهای انجام شده دانش آموزان در این حوزه معرفی شود.
انتهای پیام/