وی هم چنان گفت: احتمال دارد تعداد زیادی از زخمیان هراسافگنان نیز، به دلیل نبود خدمات صحی، جان بدهند.
آقای سادات در باره هویت هراس افگنان گفت: افرادی که از ولایات جنوب کشور به بهانه جمع آوری حاصلات کوکنار به بلخ آمده بودند، در ولسوالی چمتال، سلاح های سنگین و سبک را به دست گرفته و بر علیه نیروهای امنیتی جنگیدند.
وی جنگ چند روزه ولسوالی چمتال را شدید و بیسابقه دانست و گفت: هراسافگنان، مردم محل را مجبور به کوچ کرده و وادار میساختند تا بالای دولت به منظور توقف عملیات فشار وارد کنند.
به گفته فرمانده امنیه ولایت بلخ، این عملیات با همکاری مشترک نیروهای اردوی ملی، پولیس ملی، امنیت ملی و قوای هوایی کشور صورت گرفت.
از سویی هم داکتر محمد افضل حدید؛ رئیس شورای ولایتی بلخ می گوید: گروه طالبان که در ولسوالی چمتال این ولایت، حملات خود را انجام دادند؛ از چندین ولایت آمده بودند که قصد داشتند ولایت بلخ را سقوط دهند.
وی در ادامه صحبت های خود گفت: در این درگیری خسارات مالی به باشندگان محل نیز وارد شده و بیش از ۳۰۰ خانواده از ولسوالی چمتال در شهر مزارشریف و ولایت جوزجان بیجا شده اند.
در همین حال فرید احمد سینایی مدیر عمومی حالات اضطرار ریاست امور مهاحرین و عودت کنند گان بلخ می گوید: این ریاست سروی خود را شروع نموده و به زودی به بیجا شدگان ولسوالی چمتال، پول نقد، مواد غذایی و غیر غذایی توزیع می کنند.
قابل ذکر است که ولسوالی چمتال در غرب ولایت بلخ قرار دارد که طالبان با تجهیز جبهات شان چندین منطقه مهم ولسوالی از جمله امام صاحب، فاطمه خیل و کمسانی را تصرف کرده بودند.
انتهای پیام/
برای اطلاع از آخرین اخبار افغانستان به کانال تلگرامی ما بپیوندید