وی ادامه داد:متاسفانه چنین جرائمی که شاکیان آن در پلیس فتا روز به روز در حال افزایش است به دلیل عدم رعایت اصول اخلاقی و همچنین برخی کینه توزیها در فضای سایبر بوده که پلیس فتا برخورد با آن را از اولویت های خود در راستای حفظ حقوق شهروندی و جلوگیری از لطمه به آبرو و حیثت کاربران میداند.
این مقام انتظامی ادامه داد: متاسفانه بسیاری از افراد گمان میکنند با ارتکاب چنین جرائمی در فضای مجازی هرگز شناسایی نخواهند شد حال آنکه شناسایی متهمان در فضای سایبر به دلیل برجای گذاشتن رد پا امکانپذیر بوده و فرد در مدت زمانی به مراتب کمتر از فضای حقیقی در دام پلیس گرفتار خواهد شد.
سرهنگ حسنوند با تاکید بر اینکه کاربران فضای مجازی به خصوص شبکههای اجتماعی باید اخلاق مداری را سر لوحه فعالیت خود قرار دهند، گفت: انتقال کینه و خصومتهای شخصی از فضای حقیقی به فضای مجازی و شبکههای اجتماعی اشتباه است و کاربران نباید مرتکب چنین اشتباهی گردند.
وی افزود: فحاشی، توهین و هتک حیثیت در این فضای به مراتب ماندگار تر از فضای حقیقی است و گاه جبران آن امکان پذیر نمیباشد. از این رو کاربران باید حتما به این موضوع توجه نمایند و با آبرو و حیثیت دیگران در این فضا بازی نکنند.
رئیس پلیس فتا استان خوزستان در پایان عنوان نمود: طبق بند 16 قانون جرائم رایانهایی افرادی که در فضای مجازی اقدام به توهین و فحاشی و همچنین هتک حیثیت سایرین مینمایند به حبس از 91 روز تا 2 سال یا جزای نقدی از 5 میلیون ریال تا 40 میلیون ریال یا هردو مجازات محكوم میشوند.
انتهای پیام/