سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ساری،

هشدار شرکت غله درباره مصرف نان

نان سفید سلامت فرزندان را به خطر می‌اندازد.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،سید محمد جعفری مدیر عامل شرکت غله وخدمات بازرگانی منطقه ۲ گفت: نانی که سبوس گندم آن گرفته شده بزرگترین آسیب را به سلامتی جامعه و به خصوص فرزندان می‌زند.
وی افزود: در جریان سبوس گیری مقادیر فراوانی از املاح معدنی همچون آهن، کلسیم، فسفر، روی و منیزیم دور ریخته می‌شود که به سفیدی بیشتر نان می‌انجامد.
مدیر عامل شرکت غله وخدمات بازرگانی منطقه ۲ با بیان اینکه استفاده از نان‌های سفید بیماری‌های مختلفی از جمله قلبی و عروقی، یبوست، ابتلا به کم خونی، چاقی کاذب، کلسترول و قند خون بالا را بوجود می‌آورد، گفت: در نان بدون سبوس فسفر، میزیم، سلیس و ویتامین E. موجود نمی‌باشد.
جعفری گفت: متاسفانه با وجود ضرر‌هایی که نان سفید دارد، اما بخاطر ظاهرش مورد پسند و مقبولیت مصرف کننده قرار می‌گیرد.
مدیر عامل شرکت غله وخدمات بازرگانی منطقه ۲ با اشاره به نقش کلیدی رسانه ملی در فرهنگ سازی برای سلامت جسمی و روحی جامعه گفت: صدا و سیما رسالت سنگین و مهمی برای اطلاع بخشی مضرات مصرف نان سفید به مردم دارد چرا که مصرف کنندگان به مضرات نان سفید و آسیب‌هایی که به زودی به سراغ بدنشان خواهد آمد بی خبر هستند.
انتهای پیام/ک
خطر نان سفید در کمین خانواده‌ها

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.