سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

۷ ویتامینی که بعد از چهل سالگی مصرف آنها ضروری است

غذا در مقایسه با قرص‌ها و مکمل‌ها، منبع بسیار بهتری برای تامین نیاز بدن به ویتامین‌ها و مواد مغذی است، زیرا بهتر جذب بدن می‌شوند، اما گاهی نیز ممکن است که فرد به مکمل نیاز پیدا کند.

 به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  سن چهل سالگی به بعد، بافت عضلانی شروع به تحلیل رفتن می‌کند، احتمال افزایش وزن در ما بیشتر می‌شود، علائم یائسگی به مرور در خانم ها خودنمایی می‌کند، خطر بیماری های مزمن مثل سرطان، بیماری های قلبی و دیابت، افزایش پیدا می‌کند و همه اینها یعنی اینکه شیوه زندگی ما نیاز به اصلاحاتی دارد تا روند پیری و عواقب مرتبط با آن را کندتر کنیم.

 



یک راه حل این است که ویتامین‌هاو مواد مغذی ضروری را از طریق یک رژیم غذایی سالم در اختیار بدن قرار بدهیم. غذا در مقایسه با قرص‌ها و مکمل‌ها، منبع بسیار بهتری برای تامین نیاز بدن به ویتامین ها و مواد مغذی است، زیرا بهتر جذب بدن می‌شوند، اما گاهی نیز ممکن است که فرد به مکمل نیاز پیدا کند.

ویتامین ب. ۱۲:

بعد از چهل سالگی باید توجه بیشتری به ویتامین ب. ۱۲ داشته باشیم. وجود این ویتامین برای عملکرد طبیعی خون و مغز ضروری است.

کلسیم:

وجود کلسیم کافی به حفظ سلامت استخوانها در سنین بالا کمک می‌کند. به علاوه، وجود کلسیم برای فعالیت سایر بخش ھای بدن مثل انقباض عضلات، عملکرد اعصاب و قلب و سایر واکنش های بیوشیمیایی مورد نیاز است و اگر کلسیم کافی در رژیم غذایی ما وجود نداشته باشد، بدن مجبور می‌شود که کلسیم را از روی استخوان ها بر دارد و این کمبود را جبران کند.

ویتامین دی:

این ویتامین از ما در برابر بسیاری از تغییرات ناشی از بالا رفتن سن محافظت می‌کند. کمبود ویتامین دی با بروز دیابت، بیماری های قلبی، ام اس و سرطان های سینه و روده بزرگ و مقعد، در ارتباط است.

منیزیم:

عمل کلیدی منیزیم، کمک به تنظیم فشار خون است که برای زنان بالای ۴٠ سال از اهمیت زیادی برخوردار است. کمبود منیزیم با بروز بیماری ھای قلبی، دیابت و التهاب در ارتباط است.

پتاسیم:

پتاسیم در هر سنی، نقش کلیدی در تنظیم فشار خون دارد. تحقیقات نشان می‌دهند که دریافت پتاسیم در خانم های یائسه، خطر سکته را کاهش می‌دهد.

امگا ٣:

اسیدهای چرب امگا ٣ فواید بسیار زیادی برای سلامتی دارند و مخصوصا با بعضی از تغییرات منفی که با بالا رفتن سن در بدن ایجاد می‌شوند، در تضاد هستند.

پروبیوتیک‌ھا:

پروبیوتیک ها، ویتامین یا ماده معدنی نیستند، اما مصرف اونها برای خانم های بالای ۴٠ سال ضروری است. پروبیوتیک ها، در سلامتی دستگاه گوارش و کنترل وزن، نقش دارند و حتی خطر بروز بیماری های قلبی، دیابت و سکته را کاهش می‌دهند.

 

منبع:سلامت نیوز

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.