وی افزود: این شهر چه از لحاظ آثار باستانی و چه از لحاظ صنایع دستی و زیست محیطی و گردشگری دارای اهمیت ویژهای است.
رحیم زاده با اشاره به شهرت جهانی کباب بناب تصریح کرد: کباب بناب به دلیل شهرت جهانی، باید در نظارت از کبابیهای بناب شبکه بهداشت و سایر نهادها به خوبی عمل کنند تا ارزش این برند غذایی حفظ شود.
مسئول اداره میراث فرهنگی شهرستان بناب در رابطه با زمان احتمالی برگزاری جشنواره کباب بناب، خاطرنشان کرد: 15 الی 20 شهریور زمان مناسبی برای برگزاری جشنواره کباب بناب خواهد بود و احتمال برگزاری جشنواره در این بازه زمانی وجود دارد.
رحیم زاده با اشاره به اشتغالزایی توسط صنایع دستی، اذعان داشت: در مناطق مختلف شهرستان بناب آموزشهایی در بخشهای مختلف صنایع دستی داده شده است تا افراد در راستای اشتغالزایی با صنایع دستی قدم بردارند.
وی افزود: با حمایتهای صندوق کار آفرین امید قدمهای بزرگی برای اشتغالزایی در شهرستان بناب برداشته شده است، به طوریکه میانگین از 10 تا 30 میلیون تومان برای اشتغالزایی با صنایع دستی از طریق صندوق امید به اشتغال پایدار از طریق صنایع دستی پرداخت شده است.
رحیم زاده با اشاره به جاذبههای گردشگری شهرستان بناب، گفت: معماری صخرهای روستای صَوَر جاذبه خوبی برای شهرستان است که امید است با مرمت و بازسازیهای لازم، جذابیت این معماری حفظ شود.
مسئول اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی بناب در رابطه با تشکیل تور دوچرخه سواری کوهستانی در کوههای صور و توتاخانه بناب، اظهار داشت: این مسابقه در سطح استان برای معرفی این روستاها بسیار مناسب خواهد بود.
انتهای پیام/خ