به دستور بازپرس، شاکی به پایگاه نهم پلیس آگاهی پایتخت مراجعه کرد گفت: «چندی پیش به واسطه یکی از دوستانم با شخصی به نام ابراهیم. پ آشنا شدم که خودش را کارمند شهرداری تهران معرفی میکرد؛ پس از گذشت مدت کوتاهی، ابراهیم با طرح این ادعا که شهرداری قصد دارد تا چندین دستگاه خودرو سواری را از طریق مزایده به فروش برساند، پیشنهاد داد تا یکی از خودروها را از طریق شرکت در مزایده خریداری کنم؛ ابراهیم عنوان کرد که حداقل قیمت برای ماکسیما مبلغ ۲۹ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان و برای پژو پرشیا ۹ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان پیش بینی شده است ».
« به بهانه خرید یک دستگاه خودرو ماکسیما، ابراهیم مبلغ ۱۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان را تحت پیش پرداخت از من گرفت و قرار شد تا مابقی پول ماشین را نیز همزمان با تعویض پلاک پرداخت کنم؛ مدتی گذشت و هر بار که پیگیر تحویل خودرو میشدم، ابراهیم بهانههای مختلفی را در خصوص انجام اقدامات قانونی جهت انتقال خودرو مطرح میکرد تا اینکه پس از گذشت مدت کوتاهی، گوشی تلفن همراه ابراهیم خاموش شد؛ آن زمان بود که متوجه شدم هیچگونه اطلاعاتی در خصوص محل کار ابراهیم و حتی محل سکونتش ندارم ».
با شناسایی «ابراهیم. پ» (متولد ۱۳۵۹) به عنوان یکی از مجرمان سابقه دار پایگاه نهم پلیس آگاهی و با بررسی پروندهی سوابق وی مشخص شد که «ابراهمیم. پ» در سال ۱۳۹۱ به اتهام کلاهبرداری توسط کارآگاهان پایگاه نهم آگاهی دستگیر و روانه زندان شده و در سال ۱۳۹۵ با اخذ رضایت شکات از زندان آزاد شده است.
همزمان با شناسایی «ابراهیم. پ» به عنوان متهم تحت تعقیب، کارآگاهان با بررسی پروندههای مشابه موفق به شناسایی تعدادی دیگر از شکات و مالباختگانی شدند که همگی آنها دقیقا به همین شیوه و شگرد (شرکت در مزایده شهرداری جهت تحویل خودرو)، توسط «ابراهیم. پ» مورد کلاهبرداری قرار گرفته بودند.
کارآگاهان اطلاع پیدا کردند که «ابراهیم. پ» علاوه بر شیوه و شگرد خود در کلاهبرداری، اینبار به بهانهی فروش مجوز طرح ترافیک اقدام به کلاهبرداری از افراد کرده و از هر کدام از این افراد مبالغی مابین ۹۰۰ هزار تا یک میلیون تومان پول دریافت کرده است.
کارآگاهان پایگاه نهم پلیس آگاهی در تحقیقات از تمامی شکات و مالباختگان اطلاع پیدا کردند که «ابراهیم. پ» به صورت ماهرانهای از ارائه هرگونه اطلاعات در خصوص محل سکونت خود به مالباختگان خودداری کرده و هیچکدام از مالباختگان هیچگونه اطلاعاتی در خصوص محل سکونت و یا محل کار احتمالی وی در اختیار ندارند.
با وجود بلامکان بودن «ابراهمیم. پ»، کارآگاهان پایگاه نهم آگاهی با انجام اقدامات پلیسی موفق به شناسایی محل تردد متهم در منطقه دولت آباد شده و با اطمینان از حضور متهم در این منطقه، سرانجام در مورخه 1396/03/29موفق به دستگیری وی شدند.
سرهنگ کارآگاه حسین زارع، رئیس پایگاه نهم پلیس آگاهی تهران بزرگ، با اعلام این خبر گفت:«متهم در همان تحقیقات اولیه و پس از مواجه حضوری با شکات و مالباختگان، صراحتا به کلاهبرداری از آنها اعتراف کرد».
وی در پایان این خبر اعلام کرد: «با توجه به اعتراف صریح متهم به کلاهبرداری از شکات و مالباختگان، سابقه متهم در ارتکاب جرایم مرتبط با کلاهبرداری، شناسایی تعدادی از شکات و مالباختگان و به منظور شناسایی دیگر شکات و مالباختگان احتمالی، متهم پرونده با صدور قرار قانونی از سوی بازپرس محترم پرونده در اختیار پایگاه نهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفته است؛ لذا از تمامی شکات و مالباختگانی که بدین شیوه و شگرد مورد کلاهبرداری قرار گرفتند دعوت میشود تا جهت شناسایی متهم و پیگیری شکایات خود به پایگاه نهم پلیس آگاهی تهران بزرگ واقع در شهرری – انتهای خیابان آستانه مراجعه کنند».
انتهای پیام/