مدیرکل ازدواج و تعالی خانواده وزارت ورزش و جوانان با اشاره به اینکه از نظر روانشناسی انسان ابتدا باید بتواند حس مسئولیتپذیری را در خود ایجاد کند، تصریح کرد: نمیتوان برای افرادی که بحران هویت دارد، تکلیف جدید تعریف کرد.
وی با بیان اینکه اکثر مشکلات جوانان به دوران نوجوانی بازمیگردد، ادامه داد: پاسخ به سئوالات هویتی زمان میبرد، اما وقتی پاسخ این سئوالات داده شود، هویت شکل میگیرد اما زمان رسیدن به این هویت میتواند مشکلات مختلفی را ایجاد کند.
صبحی با اشاره به اینکه والدین در زمان تشکیل این هویت باید مدارا کنند، خاطرنشان کرد: متأسفانه نه در خانواده، محله و نه در مدرسه آموزش لازم داده نمیشود وبا هویتهای زودرس و یا دیررس وارد دوره جوانی میشویم.
وی با بیان اینکه جوانان را باید به موقع یاری کرد، افزود: هدف اصلی زندگی رسیدن به آرامش است و برای رسیدن به این هدف باید همسری با عاطفه و علاقه انتخاب کرد.
صبحی تصریح کرد: برخی دختران و پسران بدون شناخت ازدواج میکنند و به دنبال رسیدن به مدینه فاضله هم هستند، اما وقتی به آن نمیرسند شروع به زیر سئوال بردن ازدواج و جنس مخالف میکنند.
وی با بیان اینکه یکی از اهداف ازدواج حفظ بقاست، ادامه داد: نیاز دیگر عشق و نیاز سوم قدرت است به طوری که بین دختر و پسر باید جایگاه خود را مشخص کند.
وی با بیان اینکه با فضای مجازی دنیای خصوصی ما با دنیایی عمومی مخلوط میشود، ادامه داد: در سال گذشته از بین یکهزار و 200 خانواده تحقیق صورت گرفته که 70 درصد اعلام کردند تحت تأثیر فضای مجازی قرار گرفتند.
صبحی با اشاره به اینکه میزان استفاده از اینترنت بیش از سه ساعت در روز است، خاطرنشان کرد: این آمار برای برخی از افراد به بیش از پنج ساعت میرسد.
وی با بیان اینکه فضای مجازی روابط اجتماعی ما را تحت تأثیر قرار میدهد، گفت: یکی از مهمترین مشکلات فضای مجازی ایجاد تهدید در فضای خصوصی انسانها است.
انتهای پیام/ک