وی افزود: این پیمان نشان دهنده اهداف مشترک تکفیریها، صهیونیستها و آمریکاییهاست و قطعا با جابجایی قدرت در عربستان، یک مقابله جدی بین اسلام ناب و اسلام آمریکایی در حال شکلگیری است.
معاون هماهنگ کننده نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: احتمال بهبود روابط ایران و عربستان خیلی بعید بوده و امکان درگیریها و افزایش تنشهای جدید بین ایران و سعودیها، تکفیریها و رژیم صهیونیستی زیاد خواهد بود.
سردار سپهر بیان کرد: انشاءالله با هوشمندی بیشتر رزمندگان در سوریه و عراق و حضور موثرمقاومت در منطقه، شاهد انسجام و پیروزیهای بیشتری خواهیم بود.
سردار سپهر با تأکید بر اینکه مردم منطقه اتحاد سعودیها را حمایت نکرده و این پیمان را استکباری میدانند، گفت: با تنشهایی که در منطقه وجود دارد، در آینده شاهد پیروزیهای بیشتری خواهیم بود.
انتهای پیام/