وی افزود: این تسهیلات یک بخش ارزی هم خواهد داشت که در تلاش هستیم تا از طریق صندوق توسعه ملی تأمین شود و در اختیار واحدهای تولیدی قرار گیرد. بر اساس برنامه ریزیها پیش بینی میشود 5000 واحد تولیدی با این تسهیلات نوسازی شود؛ هر واحدی که نیازمند باشد و از هر رشته صنعتی، میتواند از این تسهیلات استفاده کند.
قائم مقام وزیر صنعت معدن و تجارت تصریح کرد: دستورالعمل پرداخت این تسهیلات به همه استانها ابلاغ شده و مشخص است که هر استان چه میزان از این تسهیلات دریافت خواهد کرد.
وی گفت: واحدهای تولیدی بر اساس مولفه هایی که مشخص شده اولویت بندی میشوند. مثلا واحدهای آلاینده و یا انرژی بر در اولویت خواهند بود و سازمان صنعت معدن و تجارت هر استان، واحدهای واجد شرایط را انتخاب خواهد کرد.
قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: به گونهای برنامه ریزی شده که تسهیلات نوسازی فقط به سمت واحدهای بزرگ نرود و سهم واحدهای کوچک و متوسط هم دیده شده است.
رحمانی گفت: رقم 10 هزار میلیارد تومان را بانک مرکزی تامین کرده و دستورالعمل نوسازی واحدهای تولیدی هم به همه استانها ابلاغ و آماده پرداخت است.
وی در پایان ابراز امیدواری کرد که این تسهیلات بتواند در رونق تولید و افزایش اشتغال و رقابت پذیری کالای ایرانی با محصولات خارجی مؤثر باشد.
انتهای پیام/