به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ به نقل از ایفدانا، نسترن محمدی رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو گفت: در راستای حمایت از تولید داخل و با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری در زمینه حمایت از محصولات تولیدی دستورالعمل اجرایی واحدهای کوچک توید و بسته بندی در قالب کارگاهی بازنگری و به تمامی معاونتهای غذا و دارو دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور ابلاغ شد.
وی افزود: بر اساس این دستورالعمل تولید کنندگان محصولات غذایی میتوانند طبق ضوابط و مقررات بهداشتی سازمان غذا و دارو فرآوردههای غذایی را در قالب شناسه نظارت کارگاهی تولید نمایند.
محمدی ادامه داد: این دستورالعمل با امضای دکتر جنت، مدیرکل فرآوردههای خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در راستای سهولت در امر تولید و حمایت از تولیدات داخلی ابلاغ شده است.
وی اظهار کرد: محصولات غذایی تولید شده در کارگاههای کوچک همانند سایر شرکتها باید تمامی قوانین و ضوابط سازمان غذا و دارو رعایت و بعد از تایید کارشناسان سازمان غذا و دارو میتوانند محصولات خود را تولید و عرضه نمایند.
انتهای پیام/