وی با اشاره به اینکه برای تامین آب آشامیدنی استان بوشهر خطوط طولانی انتقال اجرا شده است افزود: اکنون روزانه بیش از 220 هزار متر مکعب آب در شبکههای آبرسانی استان بوشهر توزیع میشود که عمده این آب از منابع یاد شده تامین میشود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر از تدوین طرح آبرسانی اضطراری به استان بوشهر خبر داد و افزود: با توجه به وجود کم آبی در این استان طرح اضطراری تامین آب تدوین و اجرایی میشود که برای این مهم 60 میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
یاکیده با بیان اینکه تکمیل این طرح روزانه حدود 25 هزار متر مکعب به ظرفیت تامین آب استان بوشهر میافزاید افزود: با تکمیل طرح اضطراری تامین آب آشامیدنی روزانه 25 هزار متر مکعب آب به ظرفیت تامین آب استان بوشهر میافزاید که میتواند بخشی از مشکلات را برطرف کند.
وی با تاکید بر مدیریت مصرف آب از سوی مشترکان افزود: مشترکان نقش مهمی در جلوگیری از بحران آب آشامیدنی دارند که در این راستا مدیریت فرهنگ مصرف بهینه آب باید در دستور کار مشترکان آب قرار بگیرد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر با بیان اینکه 90 درصد آب آشامیدنی استان بوشهر وابسته به دیگر استانها است خاطر نشان کرد: در راستای افزایش منابع آب آشامیدنی استان بوشهر طرحهای آبشیرینکن در مناطق ساحلی استان طراحی و 2 طرح آن وارد مدار شده است.
انتهای پیام /پ