این فعال اصلاح طلب با بیان اینکه احزاب فراگیر به معنای واقعی در کشور وجود نداشتهاند، تأکید کرد: برای توسعه احزاب حمایتهای جدی صورت نگرفته است و اگر چه در قالب شعار گفته میشود که از احزاب حمایت میکنیم ولی در قالب عمل هیچ حمایتی از احزاب نشده است.
وی با اشاره به اینکه فقط در اوایل انقلاب حزب جمهوری اسلامی بود که خیلی گسترش یافته بود و آماده یک جهش بود، یادآور شد: به تدریج فعالیت این حزب هم متوقف شد، اما اکنون اگر بر اساس مُر قانون عمل شود، میتوان برای احزاب جایگاهی خاصی در نظر گرفت تا شاهد توسعه آنها باشیم.
حائری با تأکید بر اینکه نگاه توسعهای به احزاب باید فراگیر و برای همه زمانها باشد، اظهار داشت: توجه به احزاب نباید مختص به زمان انتخابات باشد.
این فعال اصلاح طلب تصریح کرد: چون احزاب رقیبی برای دولتها هستند عمده دولتها حاضر به پذیرش احزاب نیستند چون معمولا احزاب منتقد هستند و قصد جایگزینی به جای دولت را دارند، از این رو رقیبی جدی برای دولتها به حساب میآیند.
وی با بیان اینکه دولتها باید علاوه بر ایجاد زمینههای فعالیت سیاسی و داشتن روزنامه، در قالب بودجه سنواتی هم از احزاب حمایت کنند، تأکید کرد: حمایت دولت از احزاب برای تأمین منافع ملی است زیرا با شکل گیری احزاب میتوانند برای یک رقابت سالم و سازنده در مسائل سیاسی و اساسی کشور اثرگذار باشند.
این فعال اصلاح طلب در پایان خاطرنشان کرد: سیاسیون و سه قوه باید در نهادینه کردن احزاب نقش تأثیرگذار داشته باشند تا رقابت سالم در کشور ایجاد شود.
انتهای پیام/