سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آسوشیتدپرس: حمله آمریکا به کره شمالی در زمره بعید‌ترین گزینه‌های واشنگتن در قبال این کشور است

خبرگزاری آسوشیتدپرس با اشاره به تهدیدات واشنگتن درباره پیونگ‌یانگ نوشت حمله نظامی به کره شمالی به اندازه‌ای خطرناک است که در در زمره بعید‌ترین گزینه‌ها قرار می‌گیرد.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ آسوشیتدپرس در گزارشی نوشت حمله نظامی پیشدستانه ممکن است در میان شدید‌ترین اقداماتی باشد که دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، می‌گوید در حال بررسی آن‌‌ها برای واکنش به اقدامات کره شمالی است، اما خطر آن به حدی زیاد است که در زمره بعید‌ترین گزینه‌ها قرار می‌گیرد.

در این گزارش آمده است: حتی بعید است یک حمله حساب شده و دقیق به توان هسته‌ای و موشکی کره شمالی نیز بتواند زرادخانه این کشور را از بین ببرد یا مانع از اقدام تلافی‌جویانه فوری کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی، با استفاده از توپخانه دوربرد خود شود؛ اقدامی که می‌تواند کشته شدن خیلی‌ها را ظرف چند دقیقه در کره جنوبی در پی داشته باشد.

پس از آن جنگی تمام عیار آغاز خواهد شد. حتی جیمز متیس، وزیر دفاع آمریکا، نیز می‌گوید اگرچه آمریکا در این جنگ پیروز خواهد شد، این یک «جنگ فاجعه بار» خواهد بود.

ترامپ روز جمعه با سران کره جنوبی و ژاپن در آلمان دیدار کرد. سران این سه کشور در بیانیه‌ای مشترک آزمایش موشکی بالستیک قاره پیمای کره شمالی را محکوم کردند و آن را یک تنش شدید و تهدیدی جهانی نامیدند که مستلزم اعمال فشار حداکثری بر پیونگ‌یانگ است.

کره شمالی اعلام کرد آزمایش موشکی چهارم ژوئیه این کشور مرحله نهایی تکمیل نیروی هسته‌ای این کشور بود. وزارت امور خارجه کره شمالی در بیانیه‌ای اعلام کرد موشک بالستیک قاره پیمای این کشور نشان می‌دهد پیونگ‌یانگ می‌تواند با اقدامات خصمانه واشنگتن مقابله کند.

ترامپ روز پنجشنبه در لهستان گفت زمان آن رسیده است که با کره شمالی مقابله شود. وی افزود: «من قصد ندارم درمورد آنچه برنامه‌ریزی کرده‌ام چیزی بگویم، اما اقدامات بسیار شدیدی را در دست بررسی دارم. اما این بدین معنی نیست که قصد انجام دادن آن‌ها را داریم.»

رئیس جمهور آمریکا به گزینه‌های «سخت‌گیرانه» خود که در حال بررسی آن‌ها پس از آزمایش موشکی بالستیک قاره پیمای کره شمالی است، اشاره نکرد.

آسوشیتدپرس نوشت: دولت ترامپ ماه‌هاست درحال بازنگری کلی در سیاست آمریکا در قبال کره شمالی است. دولت آمریکا اعلام کرده سیاست «صبر راهبردی» در قبال کره شمالی با شکست روبرو شده است. دولت آمریکا از تلاش برای جلوگیری از تامین مالی برنامه هسته‌ای کره شمالی و فشار بر دیگر کشور‌ها برای افزایش فشارهای دیپلماتیک و اقتصادی بر پیونگ‌یانگ سخن به میان آورده است.

با این حال، ترامپ و دستیاران وی احتمال جنگ با کره شمالی را که آشکارا قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل متحد را نادیده می‌گیرد و آمریکا را تهدید می‌کند، منتفی ندانسته‌اند.

ترامپ گفت: «شرم‌آور است که آن‌ها اینگونه رفتار می‌کنند. رفتار آن‌ها بسیار بسیار خطرناک است و باید کاری در این خصوص انجام داد.»

این اظهارات ترامپ به آزمایش موشک بالستیک قاره پیمای کره شمالی اشاره دارد که روز سه‌شنبه انجام شد. این نخستین بار است کره شمالی موشکی را آزمایش می‌کند که قادر است خاک آمریکا را هدف قرار دهد.

تحلیلگران می‌گویند این موشک کره شمالی درحال حاضر می‌تواند به آلاسکا برسد، اما پیونگ‌یانگ با آزمایش‌های موشکی بیشتر قادر خواهد بود به بردهای طولانی‌تر دست یابد.

آزمایش موشکی جدید کره شمالی، آمریکا و متحدانش یعنی کره جنوبی و ژاپن را با واقعیتی جدید روبرو کرد و آن اینکه آن‌ها در تیررس موشک‌های پیونگ‌یانگ قرار دارند. سئول پایتخت کره جنوبی که بیش از ۲۰ میلیون نفر جمعیت دارد هدفی آسان برای توپخانه کره شمالی خواهد بود. ژاپن نیز می‌تواند یک هدف برای کره شمالی باشد.

آسوشیتدپرس نوشت: گمان می‌رود کره شمالی علاوه بر توان هسته‌ای، از تسلیحات شیمیایی و میکروبی نیز برخوردار باشد.

آمریکا حدود ۲۸ هزار نیرو در کره جنوبی دارد و ژنرال جوزف دانفورد، رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا، می‌گوید حدود ۳۰۰ هزار تبعه آمریکا در سئول زندگی می‌کنند. دانفورد ۱۲ ژوئن پیش‌بینی کرد تلفات جنگ با کره شمالی بسیار سنگین خواهد بود.

جیمز متیس ماه گذشته در کمیته‌ای از مجلس نمایندگان آمریکا گفت آمریکا و متحدانش در جنگ با کره شمالی پیروز خواهند شد، اما بهای این پیروزی آنقدر سنگین خواهد بود که تصور آن دشوار است.

در انتهای این مطلب آمده است: ترامپ گفته است اجازه نخواهد داد کره شمالی به هدف نهایی خود یعنی موشکی با قابلیت حمل کلاهک هسته‌ای که بتواند خاک آمریکا را هدف قرار دهد، دست یابد. این در حالی است که تحلیلگران می‌گویند کره شمالی در صورتی که همین روند را دنبال کند ظرف چند سال آینده احتمالا قادر خواهد بود به این هدف خود نیز دست یابد.

 

انتهای پیام/

آسوشیتدپرس:  حمله آمریکا به کره شمالی در زمره بعید‌ترین گزینه‌های واشنگتن در قبال این کشور است

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
جواد
۲۰:۵۲ ۱۷ تير ۱۳۹۶
دلیل اصلی این همه تنش و درگیری و جنگ و در نتیجه ان کشته شدن انسان های بی،دفاع و بیگناه ، بیشتر ایجاد بازار های برای فروش تسلیحات نظامی و کسب سودهای زیاد هست. چرا چون از زمانی که جنگ تسلیحاتی و سرد بین امریکا و روسیه تمام شد و رقابت مثل گذشته شدت نداشت
ناشناس
۱۷:۱۶ ۱۷ تير ۱۳۹۶
پس قرار ه به کره شمالی حمله کنن
ناشناس
۱۴:۱۷ ۱۷ تير ۱۳۹۶
این ناشی از عرضه کسانی هست که قدرت رو در اون کشور در دست دارند
محمد
۱۲:۵۸ ۱۷ تير ۱۳۹۶
وقتی خودامریکا اسراییل ومتحدانشون بمب اتم دارند خیلی غلط میکنندکه میگن کسی حق برخورداری ازاین نوع موشکهاراندارند.ای کاش ماهم کمی مقاومت میکردیم وبرجام راامضانمیکردیم
ناشناس
۱۲:۰۲ ۱۷ تير ۱۳۹۶
این نشان دهنده بازدارنده بودن قدرت موشکیه
ناشناس
۱۱:۲۹ ۱۷ تير ۱۳۹۶
کشوری که سلاح اتمی دارند دیگر به بازدارندگی رسیده است و هرگز جنگی علیه آن درنخواهد گرفت.

آفرین بر مقاومت کره شمالی