وی افزود: میان دانشگاه اصفهان و مسئولان این پژوهشگاه چندین جلسه برگزار و منجر به صورت جلسه ای شد و توافق کردیم در ازای ساختمانی که این پژوهشگاه در دانشگاه ساخته است، هزینه ساخت پرداخت و آنها دانشگاه را ترک کنند.
رئیس دانشگاه اصفهان تاکید کرد: متاسفانه در این زمینه کارشکنی هایی صورت گرفته و علی رغم اینکه تمامی کارها انجام و ساختمان توسط کارشناسان دادگستری ارزیابی شده و ما نیز آمادگی پرداخت پول را به صورت یکجا داریم اما در این زمینه مسئولان پژوهشگاه کارشکنی می کنند.
طالبی اظهار کرد: اکثریت و قریب به یقین اعضای هیات علمی و کارکنان مخالف ماندن این پژوهشگاه در دانشگاه اصفهان هستند چرا که یک موسسه خصوصی که کیفیت لازم را ندارد اکنون از برند و اسم این دانشگاه استفاده می کند.
وی تاکید کرد: این روند برخلاف منافع آکادمیک و صنفی اعضای هیات علمی دانشگاه است.
رئیس دانشگاه اصفهان افزود: باتوجه به اینکه این موسسه خصوصی از نام و اعتبار این دانشگاه خرج کرده است بنابراین وجود این موسسه در محیط دانشگاه اصفهان کاملا اشتباه است.
طالبی بیان کرد: ما مخالف فعالیت موسسات خصوصی نیستیم و از آنها حمایت می کنیم اما نباید این موسسات از نام و اعتبار این دانشگاه استفاده کنند.
وی گفت: وزارت علوم و شورای گسترش مرجع رسیدگی به فعالیت پژوهشگاه شاخص پژوه هستند و با نظر این نهادها فعالیت این موسسه لغو و مجوز آن منحل شد.
رئیس دانشگاه اصفهان اظهار کرد: باوجود آنکه موضوع انحلال این موسسه مطرح شده است اما به صورت غیر رسمی شنیده ایم که هنوز این موسسه در حال فعالیت است.
طالبی گفت: تعیین تکلیف وضعیت دانشجویان موسسه دانش پژوه با وزارت علوم است و این وزراتخانه نیز اطلاعیه هایی در این زمینه صادر کرده است.
وی عنوان کرد: این موسسه دو دسته دانشجو دارد یک دسته دانشجویانی هستند که از طریق قانونی پذیرش شده اند و دسته دوم دانشجویانی را شامل می شود که ورود آنها به عرصه آموزش عالی غیر قانونی بوده است.
رئیس دانشگاه اصفهان گفت: حدودا یک چهارم دانشجویان این موسسه به صورت قانونی پذیرفته شده اند.
انتهای پیام/