وی ادامه داد: با توجه به حجم وسیع نیاز به نیروی انسانی باید سیاستی برای رفع این مشکل به کار گرفته شود که از جمله این سیاستها میتوان به بکارگیری آموزشدهندگان و نیروهای حقالتدریسی اشاره کرد.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: با توجه به اینکه نیروهای نام برده در حرفه معلمی فعالیت داشته و تجربه کافی را کسب کردهاند بنابراین اولویت جذب باید با این گروه باشد.
عباسی افزود: دانشگاه فرهنگیان نیز به عنوان یکی از مسیرهای تأمین نیروی انسانی محسوب میشود که با جذب افراد در رشتههای مورد نظر آموزش و پرورش بحران کمبود نیروی انسانی در سالهای آتی را کاهش میدهد.
وی عنوان کرد: برای جذب نیروی انسانی در رشتههای مورد نیاز آموزش و پرورش دورههای ضمن خدمت و کارآموزی کمک بسزایی به روند تأمین نیروی انسانی در آموزش و پرورش کمک میکند.
عباسی در مورد ریاست دانشگاه فرهنگیان و اهمیتی که این نهاد آموزشی در تأمین نیروی انسانی آموزش و پرورش دارد یادآور شد: با توجه به تأثیرگذار بودن این دانشگاه در دولت آینده و با انتخاب وزیر جدید آموزش و پرورش باید به این مسئله نگاه جدیتری شود تا این دانشگاه در شرایط بهتری به فعالیت بپردازد.
انتهای پیام/