وی با بیان اینکه این دو نَفَر فقط تماشاچی خواهند بود، گفت: به نظر میآید این رفتارها مصداق همان مباحثی است که گفته میشود در کشورهای جهان سوم بین جامعه و حکومت رقابت وجود دارد و جامعه أعم از احزاب و نهادهای مردمی همیشه احساس میکنند در مقابل قدرت و حاکمیت و دولت هستند.
کرباسچی با بیان اینکه رسانهها باید در کشورهای جهان سوم جان بگیرند و احزاب قدرت بگیرند، افزود: امیدواریم کشورهای جهان سوم به توسعه سیاسی برسند. احزاب در راستای تقویت نظام است و هیچ حزبی قبول ندارد در مقابل نظام فعالیت کند.
وی با بیان اینکه همان طور که دولت شهید رجایی را داده، احزاب هم شهید بهشتی و ٧٢ شهید را تقدیم نظام کرده و هم اکنون هم در جمع احزاب کسانی هستند که چشم و اعضای بدنشان به خاطر نظام از دست داده اند و اکنون هم هر اتفاقی بیفتد پای نظام ایستاده اند و این تصور که قدرت احزاب در مقابله با قدرت دولت است تصور اشتباهی است.
کرباسچی ادامه داد: حالا که انتخابات تمام شده و رقابتها پایان یافته باید در مورد وضعیت کشور به جمع بندی برسیم و همه نیروهای سیاسی برای رفع مشکلات کشور بسیج شوند.
دبیر کل حزب کارگزاران سازندگی ادامه داد: سال گذشته پروژه آینده پژوهی در دفتر مطالعات استراتژیک مورد بررسی قرار گرفت و ١٠٠ مشکل اساسی در کشور شمرده شد و اگر این مشکلات را در احزاب بررسی کنیم و همه قوا هم تلاشهای خودشان را به کار گیرند در ١٠ سال آینده ٥٠ مورد از این مشکلات حل و فصل نمیشود.
کرباسچی با بیان اینکه برای عدم تقویت و رشد این نابسامانیها باید قدمی برداریم افزود: ما باید در خانه احزاب برای رفع خطراتی مثل موضوع آب و محیط زیست متمرکز شویم.
وی با بیان اینکه دولت سرمایه نظام است گفت: نباید بعد از انتخابات با دل پر صحبت کنیم و رییس جمهور صحبتی میکند آن را تقویت کنیم. ممکن است در انتخابات به خاطر فضای تبلیغاتی حاکم صحبتهایی شود، اما اینکه اکنون علیه قوا و شخصیتها کشور حرف بزنیم نه مصلحت کشور است و نه به نفع منافع ملی.
دبیر کل حزب کارگزاران سازندگی گفت: اکنون انتخابات تمام شده و نارساییها را نمیتوان نادیده گرفت. در انتخابات گفتیم دولت باید تقویت شود و این دولت ادامه داشته باشد، اما اکنون دولت باید به نارساییهای کشور برسد.
کرباسچی تأکید کرد: حکومتی قدرتمند است که احزاب در آن کشور قدرتمند باشد و نظام فکر نکند احزاب و رسانهها در مقابل آنها هستند.
انتهای پیام/