سرپرست دفتر فائو در ایران هدف اصلی از حضور این تیم خارجی در استان را کمک به دست یابی و حفظ تراز اکولوژیک دریاچه ارومیه عنوان کرد و گفت: رویکرد نمایندگان سازمان فائو در این زمینه ارزیابی تمامی عوامل موثر محیطی و اکولوژیکی و ایجاد تعادل در بین آنهاست.
فابیو گریتا با اشاره به فاکتورهای اجتماعی، اقتصادی و زیست محیطی حوزه دریاچه ارومیه افزود: سازمان جهانی فائو از تمامی تجربیات خود به منظور بهبود وضعیت دریاچه ارومیه استفاده خواهد کرد.
وی با تاکید بر بهره گیری از دستاوردهای طرف ایرانی تصریح کرد: برای نیل به نتیجه مطلوب نیازمند مشارکت تمامی افراد داخل و خارج از ستاد احیای دریاچه ارومیه هستیم.
بازدید میدانی از دستاوردهای ستاد احیای دریاچه ارومیه در شهرستانهای عجب شیر و بناب و برگزاری جلسات تخصصی با کارشناسان داخلی از دیگر برنامههای این هیئت خارجی در ۳ روز اقامت در استان است.
مدیر دفتر منطقهای ستاد احیای دریاچه ارومیه در آذربایجان شرقی گفت: ستاد ملی احیای دریاچه ارومیه در راستای استفاده از تجارب بینالمللی، تفاهمنامهای را با سازمان خواروبار و کشاورزی ملل متحد (فائو) تحت عنوان برنامه یکپارچه مدیریت پایدار منابع آب در حوضه آبریز این دریاچه منعقد کرده است.
خلیل ساعی افزود: در این راستا، شش متخصص بینالمللی برای ارزیابی اطلاعات موجود و مورد نیاز طرح و نشست با اعضای ستاد احیای دریاچه ارومیه، به ایران سفر کردهاند.
وی خاطرنشان کرد: مهمترین محور ماموریت این هیأت تخصصی در استان آذربایجان شرقی، آشنایی با فعالیتهای استانی و بررسی اطلاعات موجود در سه حوزه تخصصی است که بر این اساس سه نشست در موضوعات "توسعه اجتماعی و اقتصادی و معیشت کشاورزان"، "مدیریت آبخیزداری و آبخوانداری" و "حسابداری آب در حوضه دریاچه ارومیه" برگزار میشود.
انتهای پیام/خ