وی افزود: تعداد فشنگ محدودی که در اختیار داشتیم بین تیراندازان توزیع کردیم تا تمرین کند اما کافی نبود و تیراندازان تنها چند روز با فشنگ و ساچمه های استاندارد توانستند تمرین کنند.
وی در پاسخ به این سوال که آیا فشنگ تیراندازان که در گمرک توقیف شده بود آزاد شد یا خیر تصریح کرد: متاسفانه فشنگ هایی که از چند ماه گذشته به زحمت برای تمرین تیراندازان از خارج کشور فراهم شده بود هنوز در گمرک است و با وجود پیگیری های فدراسیون هنوز اقدامی در جهت آزاد شدن مهمات صورت نگرفته است.و تیراندازان با همان فشنگ ها محدود و برای مسابقات قهرمانی جهان تمرین می کردند. اگر فشنگ هایی که در گمرک توقیف شد در اختیار تیراندازان بود به طور قطع نتیجه بهتری می گرفتیم.
مربی تیم ملی تفنگ در ادامه گفت:آرمینا صادقیان تیرانداز تفنگ بادی که در مسابقات مونیخ عملکرد درخشانی داشت و رکورد بالایی را به ثبت رساند. برای مسابقات قهرمانی جوانان جهان با مشکل ویزا مواجه شد و به علت تاخیر در صدور روادید 2 روز دیرتر به تیم ملی در آلمان پیوست.اما با این حال عملکرد خوبی داشت. برای نتیجه گرفتن در مسابقات قهرمانی جهان همه شرایط باید برای ملی پوشان فراهم باشد در حالی که تیراندازان ما باید مشکلات زیادی را پشت سر بگذرانند.
اینانلو در پاسخ به این سوال که مسابقات قهرمانی جوانان جهان در چه سطحی برگزار شد توضیح داد:این رقابت ها اولین دوره مسابقات قهرمانی جوانان جهان بود و خارج از تصور مربیان بود حتی رکورد هایی که زده شد با مسابقات قهرمانی بزرگسالان برابری می کرد.هرچند سطح مسابقات بالا بود اما تیراندازان ما در رشته سه وضعیت با اینکه تنها 4 ماه تمرین داشتند خوب کار کردند و حتی رکوردشان بالاتر از تیم بزرگسالان کشورمان بود.در رشته میکس تفنگ نیز تیراندازان نمایش خوبی داشتند و به فینال راه پیدا کردند اما در این مرحله با تیم ها قدرتمندی همچون چین و روسیه روبه رو شدند که منجر به حذفشان شد.
مربی تیم ملی تیراندازی درباره اینکه با توجه به نتایج تیراندازان در مسابقات قهرمانی جهان می توان امید وار بود که تیراندازان سهمیه المپیک جوانان آرژانتین را کسب کنند تصریح کرد:در مسابقات قهرمانی جوانان جهان حداقل سهمیه ورودی برای کسب سهمیه المپیک جوانان جهان را کسب کردیم. برای سهمیه المپیک جوانان جهان شرایط سختی برای تیراندازان وجود دارد به طوری که هر قاره می تواند 6 سهمیه در بخش مردان و زنان کسب کند.مسابقات آسیایی تیراندازی که آذر ماه در ژاپن برگزار می شود اولین رویداد برای کسب سهمیه المپیک جوانان است.
وی ادامه داد:در حال حاضر برخی کشور های آسیایی مثل بنگلادش سرمایه گذاری زیادی در تیراندازی انجام داده اند و در کنار تیم هایی همچون چین وهند که در المپیک هم مدال کسب می کنند به رقبای اصلی ما در آسیا تبدیل شدند. حتی کشور ژاپن که میزبانی مسابقات المپیک 2020 استبرای آمادگی تیراندازانش در این رویداد هزینه هایی زیادی برای رشد تیراندازی انجام داده است. بنابریان با این روند شرایط بسیار سختی برای کسب سهمیه المپیک داریم و برای اینکه از رقبایمان عقب نمانیم باید مشکلات زیر ساختاری در تیراندازی را برطرف کنیم در غیر این صورت نمی توان امیدوار بود که در مسیر رقابت با حریفان موفق باشیم.
وی درپاسخ به این سوال که چه برنامه برای المپیک 2020 و جوان سازی تیم ملی تفنگ دارد بیان کرد: در حال حاضر من به عنوان مربی با تیم ملی کار می کنم و تا پایان ماه قرارداد من به پایان می رسد اما برنامه ای که به فدراسیون دادم تا پایان سال 96 است چنانچه که فدراسیون با من همکاری کند اردو تیم ملی را آغاز می کنم تا فرصت برای آمادگی ملی پوشان از دست نرود.برای المپیک 2020 نیز باید از همین الان شروع کرد تیراندازان جوانی که در چند مسابقه اخیر شرکت کردند جز بهترین تیراندازانی هستند که با کمک کادرفنی به تیم ملی دعوت شدند و پشتوانه های بسیار خوبی برای تیراندازی در آینده محسوب می شوند. در حال حاضر تیم ملی بزرگسالان تیراندازنی دارد که می توانند سالهای سال کار کنند و رکوردهای بسیار خوبی می زنند.یکی از تیراندازان خارجی که در المپیک آتلانتا حضور داشتن هنوز هم در مسابقات المپیک شرکت می کند ودر مساباقت مدال کسب می کند تیراندازی رشته ای است که در صورت داشتن سابقه زیادی می توان موفق تر عمل کرد و زمان مشخصی برای خداحافظی تیراندازان وجود ندارد.
وی افزود :در رشته تیراندازی شناسایی استعداد بسیار سخت و اینکه تیراندازان را بتوان در همان سطح نگهداشت تا افت نکنند نیاز به سرمایه زیادی دارد.در تیراندازی کشورمان استعدادهای زیادی وجود دارد و تا وقتی که مشکلات زیر ساختاری ،معضل فشنگ و ساچمه برطرف نشود نمی توان تضمینی برای آینده تیراندازی داشت چرا پیشرفت در این رشته بستگی به سرمایه گذاری هایی دارد که باید هزینه شود.
وی ادامه داد: امیدوارم با برگزاری انتخابات شرایط تغییر کند و مشکلات تیراندازای نیزحضور اعضای جدید مرتفع شود.ما در تیراندازی حتی امکانات اولیه در اختیار نداریم.پتانسیل تیراندازی بیشتر از چیزی است که اکنون وجود دارد اگر توجه بیشتری به این رشته شود و مسئولان در سایر نهادها همکاری بیشتری با فدراسیون داشته باشند به طور قطع تیراندازی جزء رشته های پرمدال در المپیک خواهد بود . کشورهایی مه در مسابقات المپیک مدال کسب کنند بیشتر مدال هایشان را در تیراندازی به دست آورند چرا که این ورزش از رشته پرمدال است که می توان در چندین ماده مدال آوری کرد.
انتهای پیام/