وی با اشاره به موضوع اصل ارگانیک گفت: ارگانیک پدیده جوانی است که طی سالهای اخیر به سبب برگزاری نمایشگاه های این محصولات جلب توجه مردم را به همراه داشته اما این امر کافی نبوده و باید به سرعت تولید محصولات ارگانیک خود را افزایش دهیم.
معاون وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: بر اساس آمار بیش از 80 هزار تن تولید عسل داریم و از نظر تعداد زنبور رتبه چهارم و در تولید عسل، رتبه هشتم در دنیا را به خود اختصاص دادهایم که این امر بیانگر کاهش متوسط تولید است.
معاون امور تولیدات دامی با بیان اینکه تنوع تولیدات عسل از جمله ژله رویال نقش مهمی در اقتصادی کردن تولید دارد، بیان کرد: این امر تنها با آموزش کشاورزان حاصل می شود.
وی با اشاره به اثرات تولید محصول ارگانیک درکشور عنوان کرد: اگرچه رفتن به سمت و سوی تولید محصولات ارگانیک با کاهش 30 الی 40 درصدی همراه بوده اما به سبب قیمت های بالای این محصولات، کاهش میزان تولید را جبران می نماید، ضمن آنکه درحفظ سلامت افراد محیط زیست و توسعه پایدار در بخش کشاورزی نقش بسزایی دارد.
این مقام مسئول با بیان اینکه زنبور عسل حشره ای است که به یک مزرعه یک هکتاری اکتفا نمیکند، اظهار داشت: برای تولیدات عسل ارگانیک، حداقل باید در شعاع 10 کیلومتری پروتکلهای لازم را رعایت کنند.
وی در خصوص آخرین وضعیت صادرات عسل گفت: در شرایط کنونی تنها 2 درصدعسل تولیدی معادل 1500 الی 1600 تن به بازارهای هدف صادر می شود اما این امر به معنای آن نیست که تولید عسل مناسب نداریم، بلکه به سبب نبود مزیت قیمتی امکان حضور پررنگ در بازارهای هدف وجود ندارد.
به گفته رکنی تولید عسل ارگانیک نقش به سزایی در جهش میزان صادرات دارد.
انتهای پیام/