به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ علی اکبر دادمهر، رئیس اداره نظارت و ارزیابی فرآوردههای غذایی و آشامیدنی با منشاء دامی و دریایی سازمان غذا و دارو با اشاره به «آب ماست» و خواص آن گفت: آب ماست مایعی است که هنگام تهیه ماست از شیر جوشیده و غلیظ شده تشکیل میشود و روی سطح ماست قرار میگیرد، آب ماست مقدار کمی چربی و پروتئین دارد.
دادمهر افزود: آب ماست دارای مقادیر زیادی مواد معدنی خصوصا کلسیم و ویتامینهای محلول در آب مثل ویتامین ب ۲ و ویتامین ب ۶ است به همین دلیل به فردی که باید چربی و پروتئین کمی مصرف کند و در مقابل به مواد معدنی و ویتامین نیاز دارد توصیه میشود آب ماست بیشتری مصرف کند.
وی اظهار کرد: آب ماست دارای مقادیر کمی پروتئین است و بدن میتواند به راحتی از این مقدار پروتئین به طور مطلوب استفاده کند؛ بنابراین برای افرادی که به دلیل داشتن پروتئین بالا، از خوردن شیر منع شده اند، آب ماست به عنوان یک جایگزین مناسب توصیه میشود.
انتهای پیام/