وی با بیان اینکه صنعت فرش یکی از 10 صنعت صادراتی است خاطرنشان کرد: در راستای حمایت از بافندگان فرش به ویژه گلیم و گبه در استان بوشهر برنامهای ویژه تدوین و طراحی شده است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر، آموزش و توانمندسازی بافندگان فرش را یکی از برنامههای مهم استان بوشهر دانست و تاکید کرد: با همکاری تعاونیها و اتحادیههای صنعت فرش استان بوشهر، ضمن آموزش و توانمندسازی بافندگان، برای حضور بافندگان و صادر کنندگان فرش استان بوشهر در نمایشگاههای داخلی و خارجی برنامهریزی شده است.
حسینیمحمدی با بیان اینکه در استان بوشهر 7 هزار و 190 بافنده فرش فعالیت میکنند خاطرنشان کرد: تاکنون برای این صنعتگران کارت قالی بافی صادر شده و این در حالی است که یکهزار 100 بافنده تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار دارند.
وی، گلیم، گبه، جاجیم استان بوشهر را دارای شهره جهانی دانست و تاکید کرد: سالانه افزون بر 7 میلیون دلار از تولیدات بافندگان فرش استان بوشهر شامل گلیم، گبه و فرش به کشورهای اروپایی، حوزه خلیج فارس و شرق آسیا صادر میشود.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر با بیان اینکه خوشه صنعتی صادرات فرش استان بوشهر ایجاد میشود گفت:با توجه به ظرفیت استان بوشهر در صنعت فرشبافی به ویژه گلیم و گبه برای تحقق طرحهای مطالتی این حوزه خوشه صنعتی صادرات فرش این استان تشکیل میشود.
حسینیمحمدی با تاکید بر پرداخت تسهیلات ارزان قیمت به بافندگان و فرش بافان استان بوشهر خاطر نشان کرد: با توجه به ظرفیت اشتغال در عرصه تولید فرش دستباف، انتظار میرود تسهیلات ارزان قیمت از سوی بانکها و صندوق کارآفرینی امید پرداخت شود.
وی، حمایت از طرحهای اشتغالزایی در حوزه صنعت فرش را یکی از اولویتها دانست و تصریح کرد: حمایت از ایجاد مجتمعهای متمرکز فرش دستبافت و قالیبافی در مناطق روستایی یکی از ضروریات است که این مهم مورد توجه قرار دارد.
انتهای پیام /پ