سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اهواز؛

تدوین بسته خروج از رکود در خوزستان

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خوزستان از تدوین بسته خروج از رکود باهدف تحرک بخشیدن به اقتصاد استان خبرداد.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، امید حاجتی ، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خوزستان گفت:بسته رکود در خوزستان با هدف تحرک بخشیدن به اقتصاد این استان و بهره وری مطلوب تر از ظرفیت های طبیعی و انسانی و ایجاد اشتغال مولد در خوزستان تدوین شد.

 

وی اضافه کرد: بخش کشاورزی استان به دلیل اینکه عمده تولیدات کشاورزی در استان ، محصولات استراتژیکی همچون گندم و شکر است هنوز نتوانسته ایم الگوی کشت مناسب تری را که به ارزش افزوده و اشتغال بیشتری منجر شود طراحی کنیم که در این بسته طرح هایی برای ارزش آوری بیشتر برخی محصولات کشاورزی دیده شده است.


حاجتی بخش گردشگری استان را با توجه به ظرفیت هایی نظیر راهیان نور ، گردشگری دریایی و سلامت را از بخش های فراموش شده و مغفول در سال های اخیر بیان کرد و گفت: در بسته خروج از رکود راه های و مسیرهای منتهی به تحرک بخشیدن این بخش مد نظر قرار گرفته است.


وی با بیان اینکه سهم تولیدات پتروشیمی خوزستان در کشور 33درصد اما سهم ارزش افزوده این بخش نظیر لاستیک و پلاستیک که از مشتقات صنعت پتروشیمی است و اشتغال زا نیز هست را سه درصد عنوان کرد و افزود: زنجیره صنعت پتروشیمی و صنایع پائین دست در خوزستان ناقص است که برای برون رفت از چرخه معیوب به سرمایه گذاری جدید که منابع آن دیده شده توجه شده است.


سیدعلی بحرینی مقدم ، معاون سرمایه گذاری و اقتصادی استاندار خوزستان نیز در این نشست که محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام و مدیران ارشد اجرایی خوزستان نیز حضور داشتند از طراحی سامانه پنجره واحد مجازی به منظور تحرک و سرعت بخشیدن به صدور مجوزهای سرمایه گذاری در این استان خبر داد.


سیدعلی بحرینی مقدم افزود: در این طرح که برای نخستین بار در کشور در حال آماده سازی است همه فرآیندهای مزاحم و دردسرآفرین برای سرمایه گذاری داخلی و خارجی حذف شده است.


وی گفت: طراحی این سامانه که حدود 70درصد پیشرفت داشته به گونه ای است که قصور هر دستگاهی که به فرآیند سرمایه گذاری و اخذ مجوز قانونی لطمه می زند مشخص خواهد شد و می توان در کوتاه ترین زمان ممکن این دستگاه اجرایی را مورد بازخواست قرار داد.


وی افزود: در سامانه پنجره واحد مجازی سرمایه گذاری ، همه موانع و فرایندهای مزاحم ، دست و پاگیر حذف، و به جای آن فرایندهای تسهیل کننده و تشویق کننده سرمایه گذاری دیده شده است.


وی یکی از موانع رشد و جذب سرمایه گذاری داخلی و خارجی را در خوزستان بوروکراسی (دیوان سالاری) و تعدد مراکز تصمیم گیر و دخیل در صدور مجوز توصیف کرد و اظهارکرد: در سامانه پنجره واحد مجازی، هر سرمایه گذار در هر نقطه از ایران و جهان می تواند ابتدا با ظرفیت های متعدد سرمایه گذاری در خوزستان که در این سامانه جا نمایی شده آشنا و نسبت به دریافت مجوزهای لازم و قانونی در کوتاه ترین زمان ممکن اقدام کند.


بحرینی مقدم، یکی از دلایل کندی روند سرمایه گذاری در خوزستان را خستگی و بلاتکلیفی متقاضیان سرمایه گذاری در این استان بیان کرد و افزود: این وضعیت در سال های گذشته سرمایه گذاران را فراری داده و از سرمایه گذاری منصرف کرده است.


انتهای پیام/م

ناقص بودن زنجیره پتروشیمی وصنایع پایین دستی

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.