وی با اشاره به بحران هویتی و جعل در فضای مجازی گفت: ارائه هویت جعلی،راه اندازی وبلاگها و یا سایتهای جعلی توسط مجرمان و کلاهبرداران سایبری، باعث شده تا آسان تر قربانیان خود را به دام بیندازند.
این مقام انتظامی پس از بررسی عوامل وقوع جرم به راهکارهای عملی پيشگيری از وقوع آن پرداخت و تصریح کرد: حفظ امنیت در فضای مجازی در گرو افزایش آگاهیها و سواد رسانهای و اینترنتی شهروندان میباشد، بنابراین آموزش در پیشگیری از وقوع جرم موثر است.
در ادامه رئیس پلیس فتا استان چهارمحال و بختیاری به بررسی میزان تاثیرگذاری شیوههای گوناگون آموزش همگانی در پیشگیری از وقوع جرم پرداخت و توضیح داد: آموزش میتواند از طریق تعامل با رسانههاي گروهي به خصوص تلويزيون و همچنین تعامل با نهادهای عمومی دولتی و غیردولتی و برگزاری کارگاههای آموزشی چهره به چهره به خصوص مدارس صورت میگیرد که نقش بسيار مهمي در بسترسازي افکار شهروندان و تامين امنيت عمومي و پيشگيري از وقوع جرم دارد.
سرهنگ عسگری با توجه به این نکته که يکي از وظايف اصلي قوه قضائيه و پليس پيشگيري از وقوع جرم است ، همکاری قوه قضاییه را با این پلیس در راستای پیشگیری و حتی کشف جرایم ضروری دانست.
همچنین وی با تأکید بر این موضوع "پیشگیری بهتر از درمان است" ،آمادگی این پلیس را در راستای آموزش جهت تامین امنیت شهروندان بیش از پیش اعلام نمودند.
منبع: پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا
انتهای پیام/