وی با اشاره به اینکه این طرح سنتی هرساله در بورس کالا صورت میپذیرد، عنوان کرد: براین اساس محصول از طریق مزایده عمومی به افراد واگذار و همچنین دولت هزینه متحمل شده را با افزایش قیمت تمام شده این محصول، در اختیار مصرف کننده قرار میدهد.
رضایی پور با بیان اینکه درسالهای اخیر مشکلات بودجه برای خرید تضمینی تامین نشده، عنوان کرد: براساس ماده ۳۲ قانون افزایش بهره وری حداکثر تا سه روز کاری وجه محصول، از طریق بورس کالا پرداخت میشود و این درحالی است که واریز مطالبات از طریق خرید تضمینی زمان بر است.
به گفته مدیرعامل یکی از کارگزاران بورس، کالاهایی که وارد بورس کالا شده موارد استاندارد را رعایت کرده و میتوانند بصورت خودکار حرکت کرده و خرید و فروش کنند.
رضایی پور با اشاره به نگرانیهای بوجود آمده در عرضه این محصول گفت: بورس کالا بستر مناسبی را به وزارتخانهها ارائه داده و در ۴ استان بصورت پایلوت عرضه گندم در بورس کالا صورت گرفته است.
وی با اشاره به نگرانیهای بوجود آمده در انجمنهای صنفی گفت: این نگرانی قابل پذیرش است،اما این امیدواری در سنوات گذشته با اجرای موفق در ذرت و جو بوجود آمده بنابراین این نگرانی تاحدی قابل رفع است.
انتهای پیام/