وی با بیان اینکه اوج بار مصرف برق در استان بوشهر تا 1560 مگاوات تعیین شده افزود: بر اساس سهمیهای مصرف انرژی برق که توانیر برای استان بوشهر در نظر گرفته اوج بار مصرف برق برای این استان 1560 مگاوات است که رسیدن به این میزان خط قرمز، مصرف این انرژی است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر با بیان اینکه رسیدن به خط قرمز مصرف برق، مشکلاتی برای پایداری برق ایجاد میکند گفت: پیک مصرف برق در سال گذشته 1520 مگاوات تعیین شد که با همکاری مشترکان، مصرف برق در زمان اوج بار حداکثر به 1498 مگاوات رسید.
پاراد، از کاهش اوج بار مصرف برق در استان بوشهر تا 120 مگاوات خبرداد و تصریح کرد: با تغییر ساعت کار ادارات و دستگاههای اجرایی، اوج بار مصرف برق در استان بوشهر تا 120 مگاوات کاهش یافت.
وی، با اشاره به نقش مهم تغییر ساعت کار ادارات در جلوگیری از افزایش بار مصرف برق خاطر نشان کرد: تغییر ساعت کاری ادارات عامل موثری در کاهش مصرف برق است بهگونهای که مصرف برق بین 70 تا 120 مگاوات کاهش داده است.
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر، با بیان اینکه 81 درصد مشترکان برق استان بوشهر خانگی هستند افزود: در استان بوشهر افزون بر 427 هزار مشترک برق وجود دارد که 81 درصد آن خانگی است که سرانه مصرف برق این مشترکان بیش از میانگین کشوری است.
پاراد با بیان اینکه متوسط سرانه مصرف برق در کشور 2800 کیلووات ساعت در سال است افزود: میزانه سرانه مصرف برق در استان بوشهر 10 هزار و 621 کیلووات ساعت است که حدود 4 برابر متوسط کشوری است.
وی، از مشترکان برق استان بوشهر خواست با مصرف بهینه انرژی برق از خاموشیهای ناخواسته در روزهای گرم تابستان جلوگیری کنند.
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر، ساعت اوج مصرف برق در استان بوشهر را بین ساعات 13 تا 17 و 20 تا 24 دانست و بیان کرد: اگر مشترکان در این زمانها از وسایل غیرضروری استفاده نکنند میتوان مصرف برق را مدیریت و از خاموشیهای ناخواسته جلوگیری شود.
پاراد، بیشترین مصرف برق مشترکان خانگی در تابستان را مربوط به کولرهای گازی دانست و گفت: با سرویس کولرهای گازی و تعیین درجه خنک کنندگی آنها بین 23 تا 26 درجه، میزان مصرف برق مشترک کاهش مییابد.
انتهای پیام /پ