گراندی در ادامه گفت: «ایتالیا به نجات یافتگان پناه می دهد و به آنها کمک می کند. این کار همچنان باید ادامه پیدا کند اما این فقط مشکل ایتالیا نیست».
یک منبع آگاه در فرانسه نیز به طور جداگانه در این خصوص گفت وزرای کشورهای فرانسه، آلمان و ایتالیا یکشنبه در پاریس ملاقات میکنند تا به یک راه حل مشترک برای کمک به رم برسند. ایتالیا هفته گذشته تهدید کرد مرزهایش را به روی قایقهایی که متعلق به این کشور نیستند، می بندد.
گراندی گفت اروپا باید به سرعت یک سیستم توزیع مهاجران و یک روند قانونی برای پذیرش پناهجویان ترتیب دهد. همچنین خواستار گسترش تلاشهای بین المللی برای از بین بردن عوامل ایجاد مهاجرت مانند قاچاق انسان شد. آمارهای سازمان ملل نشان میدهد از آغاز سال 2017، 83650 نفر با افزایش 20 درصدی نسبت به مدت زمان مشابه در سال گذشته از طریق دریا به ایتالیا رسیده اند. تقریبا ظرفیت 200 هزار نفری ایتالیا برای پناه دادن به مهاجران تکمیل شده است.
سازمان ملل اعلام کرد تعداد زیادی از مهاجران به حمایت و مراقبت بهداشتی نیاز دارند بویژه اینکه بخش زیادی از این افراد کودکان تنها و قربانیان خشونت جنسی هستند. تعداد کودکان مهاجرِ تنها بین سالهای 2015 تا 2016 دو برابر شد و به 25846 در پایان سال گذشته رسید.
اروپا در پی فرار مردم از جنگ سوریه و عراق و گریز آنها از فقر در آفریقا با حجم عظیمی از مهاجران روبرو و دچار بحران شده است. تنش میان پناهجویان و مهاجرانی که در غرب اروپا جمع شدهاند نیز بالا گرفته است. پلیس فرانسه در دو روز گذشته در بندر «کاله» مجبور شد در درگیری مهاجران آفریقایی که به سنگ و چوب مسلح بودند، مداخله کند. درگیر شدن مهاجران اریترهای با پناهجویان اهل اتیوپی در روز شنبه نیز به زخمی شدن 16 نفر و بازداشت 10 نفر منجر شد.
بندر کاله سالها است نقش یک آهنربا را برای جذب مهاجرانی که قصد دارند از طریق کانال مانش وارد انگلیس شوند، بازی میکند.
فرانسه اکتبر گذشته اردوگاه جنگلرا تعطیل و مهاجران را به مراکز اطراف شهر منتقل کرد. اما صدها نفر نزدیک این بندر باقی ماندهاند و معمولا در تلاش برای عبور از کانال مانش با نیروهای پلیس درگیر می شوند.
انتهای پیام/