سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شجاعی زاده مطرح کرد؛

تاثیر خودمراقبتی بیماران در پیشگیری از بیماری ها

دبیرعلمی پنجمین کنگره ملی و دومین جشنواره خود مراقبتی و آموزش بیمار با اشاره به تأثیر ارتقاء سطح سواد سلامت در پیشگیری از بیماری ها،گفت: خود مراقبتی بیماران در پیشگیری از بیماری ها موثر است.

به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ داوود شجاعی زاده دبیر علمی پنجمین کنگره ملی و دومین جشنواره خودمراقبتی و آموزش بیمار در آستانه برگزاری پنجمین کنگره ملی و دومین جشنواره خود مراقبتی و آموزش بیمار، اظهار کرد: ترویج زندگی سالم، ارتقای سطح سواد سلامت، بهبود سلامت روان و برنامه های طرح تحول نظام سلامت از محورهای این کنگره است.

وی افزود: سطوح مختلف پیشگیری و مدیریت بیماری ها، اخلاق حرفه ای و توانمندسازی خدمت دهندگان همچنین نقش انجمن های علمی تخصصی و سازمان های غیردولتی و مردم نهاد از دیگر محورهای این کنگره بوده که مورد توجه قرار گرفته است.

دبیر علمی پنجمین کنگره ملی و دومین جشنواره خودمراقبتی و آموزش بیمار اضافه کرد: استفاده از فناوری های نوین، شبکه های اجتماعی و فضاهای مجازی همچنین وضعیت موجود منابع آموزش بیمار در کشور و استاندارها و راهکارهای بهبود آن مد نظر قرار دارد.

شجاعی زاده بیان کرد: در این جشنواره تقدیر از تجربه های برتر از دانشگاه ها،بیمارستان ها، مراکز سرپایی، مراکز تحقیقاتی و انجمن های فعال در خودمراقبتی و آموزش بیمار مورد توجه قرار گرفته است همچنین مهلت ارسال چکیده مقالات تا ۲۵ اریبهشت ماه بود که تاکنون ۴۰۰ مقاله به دبیرخانه کنگره ارسال شده است.

وی افزود: برنامه های علمی این کنگره به مدت سه روز بوده و مسئولان زیادی همچون وزیر بهداشت، معاون وزیر و مدیر کل آموزش بهداشت و ارتقا سلامت و مسئولانی از وزارت آموزش و پرورش حضور خواهند داشت.

شجاعی زاده گفت: مصرف خودسرانه دارو، عدم توجه به مراقبت های پس از جراحی، سبک تغذیه در دوران های مختلف زندگی، آشنایی با بیماری های مختلف و راه های پیشگیری از آن از جمله موضوعاتی بوده که توجه نداشتن به آن می تواند سبب بروز مشکلات در جامعه شود و علاوه بر اینکه سبب بار مالی به خانواده ها می شود، باعث آسیب به بیمار خواهد شد.

وی با بیان اینکه سطح ناکافی سواد سلامت در جامعه وضعیت سلامت در یک جامعه را تحت تاثیر قرار می دهد، گفت: در این میان گروه های سالمندان، افراد کم درآمد، افراد بی سواد و افراد با سلامت روان پایین و افراد دارای بیماری های مزمن در معرض خطر بیشتری به لحاظ کمبود سلامت قرار دارند.

شجاعی زاده افزود: افرادی که دارای سطح سواد سلامت پایین هستند، کمتر از اطلاعات بهداشتی بهره می برند و تلاششان برای به دست آوردن اطلاعات بهداشتی کمتر است.

دبیر علمی پنجمین کنگره ملی و دومین جشنواره خودمراقبتی و آموزش بیمار خاطر نشان کرد: ارتقای سطح سواد سلامت فقط وظیفه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیست و ارائه آموزش های سواد سلامت از سطوح پایه و استفاده از ظرفیت میلیونی دانش آموز در کشور، نقش مهمی در نهادینه سازی ارتقای سواد سلامت از کودکی دارد.

وی خاطرنشان کرد: سازمان بهزیستی کشور، شهرداری تهران، مرکز آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت، برخی از انجمن ها و... در اجرای پنجمین کنگره ملی و دومین جشنواره خودمراقبتی و آموزش بیمار مشارکت دارند.

گفتنی است؛ پنجمین کنگره ملی و دومین جشنواره خودمراقبتی و آموزش بیمار ۴ تا ۶ مرداد ۹۶ ، در مرکز همایش های مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) برگزار می شود.

انتهای پیام/

ضرورت آموزش بیماران با استفاده از شبکه های اجتماعی

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.