سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کرمانشاه؛

30 درصد پروتئین استان کرمانشاه را عشایر تولید می کند

مدیرکل امور عشایر استان کرمانشاه گفت: 30 درصد پروتئین این استان توسط عشایر تولید می‌شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛علی اشرف آزادی در حاشیه بازدید از تعدادی از مناطق عشایری استان، اظهار کرد: در تلاشیم تا در حد توان خود در جهت حل مشکلات این قشر اثرگذار بکوشیم.

آزادی با بیان اینکه عشایر استان کرمانشاه نقش موثری در اقتصاد استان ایفا می کنند، بر لزوم تلاش در راستای رفع مسائل جامعه عشایری تاکید کرد.

مدیر کل امور عشایر استان کرمانشاه اظهار کرد: جمعیت عشایری استان کرمانشاه بیش از 14 هزار خانوار است که 80 هزارنفر جمعیت دارند و با در اختیار داشتن یک میلیون و 500 هزار واحد دامی، 30 درصد پروتئین مورد نیاز استان را تولید می کنند.
 
آزادی گفت: عشایر استان سالانه بیش از 10 هزارتن گوشت قرمز، 24 هزار و 500 تن شیر و 600 تن روغن حیوانی تولید می کنند.
 
آزادی افزود: بیش از 21 هزار و 900 قطعه انواع صنایع‌دستی  نظیر چیخ، گلیم، جاجیم و ... توسط عشایر تولید می‌شود که این تولیدات بیشتر به مصرف خود عشایر می‌رسد و مازاد آن در بازار عرضه می شود.

انتهای پیام/پ

 

جمعیت عشایر استان 14 هزار خانوار است

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.