وی، خطوط دوم و سوم آبرسانی را از دیگر منابع تامین آب استان بوشهر دانست و خاطر نشان کرد: از طریق این خطوط حدود 30 درصد آب آشامیدنی شبکه آبرسانی استان بوشهر تامین میشود که به سبب خشکسالیهای پیدرپی منابع این خطوط بشدت کاهش یافته است.
معاون مهندسی و توسعه شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر با تاکید بر اجرای طرحهای اضطراری آب آشامیدنی بیان کرد: برای جبران بخشی از کسری آب آشامیدنی استان بوشهر طرح اضطراری تامین آب در استان بوشهر اجرایی شده است.
احمدی با بیان اینکه اعتبارات اجرای طرح اضطراری تامین آب آشامیدنی استان بوشهر مصوب شده است گفت: برای حل مشکلات تامین آب آشامیدنی شهرهای دارای بحران و تنشآبی استان بوشهر، 40 میلیارد ریال اعتبار اختصاص یافت.
وی با اشاره به اینکه برای جبران کمبود آب آشامیدنی استان طرحهای مهمی تدوین شد بیان کرد: طرح ارتقاء ظرفیت انتقال آب استان بوشهر از ایستگاه پمپاژ خط آبرسانی کوثر در شبانکاره از جمله طرحهای اضطراری تامین آب است.
معاون مهندسی و توسعه شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر پیشرفت فیزیکی طرح یاد شده را 30 درصد اعلام کرد و افزود: طرح ارتقاء ظرفیت انتقال آب از ایستگاه پمپاژ خط آبرسانی کوثر در شبانکاره با برآورد اعتبار 160 میلیارد ریال اجرایی شده که اکنون دارای پیشرفت 30 درصدی است.
انتهای پیام /پ