سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

با شروع فصل تابستان مراقب افسردگی باشید

تغییرات آب و هوایی، شیوه زندگی و رژیم غذایی و بیماری‌های زمینه‌ای از جمله عواملی هستند که در ابتلا به بیماری افسردگی نقش دارند.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛  افسـردگی فصـلی کـه معمولا با نام اختلال عاطفی فصلی شنـاخـته مـی شود، نوعی افسردگی است که هر سال در یک زمان معین در فرد بروز می کند که معمولا از پاییز و زمسـتان شـروع شـده و در بـهار یـا اوایل تـابستان خاتمه می‌یابد.

ایـن بـیماری خیلی جدی تر از سندروم کم اهمیت «بـی حوصلگی زمستان» است، یکی دیگر از انواع افسردگی که با نام «افسردگی تابستانه» شناخته می شود نیز در اواخر بهـار یـا اوایـل تابستان آغاز و تا فصل پاییز ادامه پیدا می کند.

 علائم عمومی

افرادی که به SAD مبتلا می شوند بسیاری از علائم افسردگی را دارا می باشند؛ دلتنگی، اضطراب، کج خلقی، بی علاقگی نسبت به فعالیت های روزمره، صرف نظر کردن از شرکت در فعالیت های گروهی و ناتوانی در تمرکز کردن بر روی موضوعی خاص. آنها معمولا علائم دیگری نظیر خستگی بیش از اندازه، بی انرژی بودن، نیاز شدید به خواب، علاقه شدید به کربوهیدرات، افزایش اشتها و افزایش وزن را نیز تجربه می کنند.

علائم افسردگی تابستانه

کاهش وزن
مشکلاتی در خواب
کاهش اشتها

تشخیص بروز این بیماری

تحقیقات اخیر نشان می دهند که پرتو درمانی تا حد زیادی می تواند در درمان بیماری موثر واقع شود. گاهی اوقات داروهای ضد افسردگی نیز- هم در کنار پرتو درمانی و هم به تنهایی- مورد استفاده قرار می گیرند، همچنین گذراندن روز، در زیر نور خورشید نیز می تواند به بهبود بیمار کمک کند. باید سعی شود که به طور کلی میزان قرار گرفتن بیمار در معرض نور خورشید چه در خانه و چه در محل کار افزایش پیدا کند.

راه جلوگیری از ایجاد بیماری

اگر احساس می کنید که دارای برخی از علائم این بیماری هستید، می بایست به طور حتم به پزشک متخصص مراجعه کرده و مورد آزمایش قرار بگیرید. دکتر شما باید مطمئن شود که علائم این بیماری مربوط به انواع دیگر افسردگی ها و یا سایر بیماریها نیست. انواع دیگر افسردگی می تواند شما را به سمت آسیب های جدی و حتی خودکشی روانه سازد.

سعی کنید تا آنجاییکه می توانید در طول روز، وقت خود را در بیرون از خانه صرف کنید. حتی اگر آسمان ابری است باز هم این کار را انجام دهید چراکه نور خورشید باز هم در آسمان وجود دارد و می توانید از فواید آن بهرمند شوید.

یک رژیم غذایی متعادل، سرشار از ویتامین و مواد معدنی را مورد استفاده قرار دهید. این امر انرژی بیشتری به شما می دهد و همچنین تمایل شما به غذاهای شیرین و نشاسته دار را کاهش می دهد.

منبع: health.com

انتهای پیام/

نکاتی که باید برای پیشگیری از ابتلا به افسردگی تابستانه رعایت کنید

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.