وی بیان کرد: اگر جعبههای پیتزا یا هر نوع مواد غذایی دیگری از استانداردهای لازم برخوردار نبوده و مجوزهای بهداشتی را دریافت نکرده باشد، ممکن است حامل میکروبهای مختلف باشد که این آلودگی به درون غذا منتقل شود.
رئیس انجمن صنایع غذایی ایران تصریح کرد: جعبههای پیتزا که حامل مواد غذایی بوده باید از کاغذهای نو درست شده باشد، زیرا در غیر این صورت فلزات سنگین و گرد و غبار بر روی غذا مینشیند و باعث ایجاد انواع مشکلات گوارشی در بدن میشود.
وی ادامه داد: کاغذهای کهنه ای که برای تهیه جعبههای پیتزا به کار گرفته میشود ممکن است به انواع میکروبهای مختلف آلوده بوده و همین مسئله بهداشتی بودن این کاغذها را به شدت تحت تأثیر قرار میدهد و باعث بروز بیماریهای مختلفی از جمله سیستم گوارشی و حتی پوستی میشود.
عزیزیگفت: کاغذهای ای کهنه ممکن است آلوده به انواع فلزات سنگین، سموم کشاورزی و حشرهکش باشد که این مواد برای انسان به شدت مضر است و آلودگیهای مختلفی را در بدن انسان ایجاد میکند.
وی یادآور شد: جعبههای ویژه مواد غذایی و به خصوص غذاهای گرم دارای پروانه بهداشت و مجوزهای لازم از سازمان غذا و دارو باشد تا از بروز مشکلات مختلف و همچنین بیماریهای گوناگون جلوگیری شود.
انتهای پیام/