سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تبریز؛

انجام مطالعات پیاده‌سازی سیستم زیرساخت اطلاعات مکانی در آذربایجان‎شرقی

معاون توسعه و برنامه‌ریزی سازمان مدیریت و برنامه‎ریزی آذربایجان‌شرقی از انجام مطالعات پایه امکان‎سنجی و پیاده‌سازی سیستم زیرساخت اطلاعات مکانی (SDI) در این سازمان خبر داد.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛محمدزاده معاون توسعه و برنامه‌ریزی سازمان مدیریت و برنامه‎ریزی آذربایجان‌شرقی در جمع خبرنگاران گفت: زیرساخت داده مکانی SDI شرایطی فراهم می‎آورد تا داده‎های مکانی توسط دستگاه‎های اجرایی و حین فعالیت روزانه دستگاه‎ها تولید، ذخیره‎سازی، بهنگام‎رسانی و مدیریت شوند تا دسترسی و استفاده از این داده‎ها برای عموم کاربران تسهیل گردد.

وی افزود: بیش از 80 درصد اطلاعات مورد نیاز بخش‌های دولتی و غیردولتی در امور مختلف مدیریتی، برنامه‎ریزی، توسعه و اجرایی دارای ماهیت مکانی هستند.

محمدزاده تصریح کرد: وضعیت فعلی داده‎های مکانی در سطح استان موجب دوباره‎کاری و موازی‎کاری در تولید اطلاعات و اعمال هزینه‎های سنگین بر دستگاه‎های اجرایی، عدم تمایل به استفاده از اطلاعات موجود، ناآگاهی از موجودیت اطلاعاتی، دسترسی نداشتن به اطلاعات دقیق و بروز در بسیاری از دستگاه‎ها و نبود فضای مناسب همکاری و هماهنگی جهت تبادل اطلاعات بین دستگاه‎های اجرایی می‎شود.

معاون سازمان مدیریت و برنامه‎ریزی آذربایجان‌شرقی بر لزوم یکپارچه‎سازی و تخصیص بهینه منابع، ممانعت از موازی‎کاری ارگان‌ها و نهادهای تاثیرگذار استان در تهیه آمار و اطلاعات مکانی و توصیفی، ایجاد همزبانی در بین متولیان و ذینفعان و تشکیل ساختار مدیریت اطلاعات در استان با مشارکت تمام ذینفعان دولتی و خصوصی تاکید کرد.

وی همچنین ایجاد بستر مناسب برای تبادل اطلاعاتی در سطح استان برای رفع مشکلات داده‎ای دستگاه‎های اجرایی در سطح استان، ترسیم مسیر توسعه استان تا رسیدن به چشم انداز ملی در سال 1404، پیاده‎سازی موفق برنامه اقتصاد مقاومتی با ایجاد سیستمی برای مدیریت داده‎ها و تسهیل سرمایه‎گذاری‌های اقتصادی و کمک به توسعه پایدار استان را از طریق پیاده‎سازی سیستم SDI ضروری دانست.

محمدزاده هدف نهایی SDI استان آذربایجان‌شرقی را ایجاد رصدخانه توسعه استان برای پایش شاخص مهم توسعه و برنامه‌ریزی، تصمیم‌گیری و سیاست‌گذاری موثر، به موقع و دقیق و مدیریت موثر زیرساخت‎های استان در جهت توسعه عنوان و اضافه کرد: نسبت هزینه به سود بکارگیری SDI حدود یک به چهار است.

 

انتهای پیام/ش

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.