وی با بیان این مطلب که این مگاپروژه اقتصادی در سال ۸۵ مجوزهای لازم را از هیئت دولت کسب کرده و با طی مراحل مختلف به تصویب نهایی دولت رسیده است افزود:در همان سالهای بعد از اخذ مجوزهای قانونی، اجرای این پروژه به کلی به فراموشی سپرده شد.
مدیر منطقه ویژه اقتصادی نمین با اشاره به مطلب که با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید اجرای این پروژه وارد فاز جدید شده و روح تازه گرفت گفت:تمامی زیر ساختها از قبیل: آب، برق و گاز با پرداخت هزینههای پیش بینی شده برای این پروژه مهیا شده است.
شهباز علیزاده با بیان اینکه برای راه دسترسی این منطقه دو سناریو درنظر گرفته شده بود گفت:استفاده مشترک از جاده شهرک صنعتی شماره ۲ و همچنین ایجاد راه جدید با استفاده از عقب کشی فنسهای فرودگاه جزو این دو سناریو بودند که همچنان هم در حال پیگیری برای استفاده از این دو مسیر به عنوان راه اصلی دسترسی به منطقه هستیم.
وی گفت: با هزینه یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریالی راه دسترسی موقت به این منطقه راه اندازی و عملیات کارگاهی با استفاده از این جاده در حال انجام است.
مدیر منطقه ویژه اقتصادی نمین اظهار داشت:برای اجرای فنس کشی این طرح اقتصادی نیز طرحهای مختلفی به گمرک کشور ارائه شده که در روزهای آتی با حضور نمایندگان این سازمان و تصویب یکی از طرحهای پیشنهادی، عملیات فنس کشی نیز آغاز میگردد.
وی عنوان کرد:طرح مطالعات زیست محیطی منطقه ویژه اقتصادی نیز انجام و با حمایت مسئولان ارشد استانی در کمیسیون ماده ۸ تصویب و تایید شده است.
شهبازعلیزاده با اشاره به اینکه در اجرای مراحل مختلف این مگاپروژه پذیرای نقد دلسوزانه و سازنده از سوی هر فرد حقیقی یا حقوقی بودیم ادامه داد:برای ادامه این راه بزرگ و در جهت تحقق اهداف بزرگ و دراز مدت اقتصادی استان نیازمند حمایت و نقد منصفانه تمامی مردم هستیم.
وی در ادامه از نماینده، ولی فقیه در استان، استاندار اردبیل و نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی بخاطر حمایتهای بی دریغ از زمان آغاز اجرای این پروژه تشکر و قدردانی کرد.
انتهای پیام/ف