وی بابیان اینکه پیش بینی می شود بیش از 12هزارتن انواع میوه دراین مجتمع برداشت گردد افزود: عملیات برداشت میوه در کشت و صنعت مغان، معمولاً از17 اردیبهشت ماه با ارقام زودرس گوجه سبز درختی و گیلاس آغاز می شود و تا پایان مهر ماه با ارقام دیررس، سیب، هلو ، شلیل، زیتون کنسروی و روغنی به پایان می رسد.
مدیر مجتمع باغات میوه کشت و صنعت مغان با اعلام اینکه فصل برداشت و جمع آوری میوه فرصت شغلی را نیز برای جوانان جویای کارمنطقه فراهم می کند افزود: به طور متوسط روزانه بیش از یک هزار نفر از جوانان و خانواده های جویای کار منطقه و 330 نفراز افراد غیربومی در مرحله داشت و برداشت این مجتمع فعالیت می کنند.
شیرین زاده بابیان اینکه میوه های تولیدی این شرکت علاوه بر عرضه در بازار منطقه، به داخل و حتی خارج از کشور صادر می شود گفت: امسال به واسطه انجام به موقع عملیات باغداری و اعمال فنون و تکنیک های باغبانی، محصولات سردرختی از کیفیت و کمیت بالایی برخوردار است.
وی سطح باغ های میوه کشت و صنعت مغان را حدود ۲ هزار و ۵۰۰هکتار ذکر کرد و گفت: میوه های باغات شرکت مغان هم اکنون ۱۱نوع در ۱۳۶ رقم می باشد و محصولات سردرختی این بنگاه بزرگ اقتصادی به دلیل مرغوبیت بالا و کیفیت ممتاز خود، از شهرت خوبی در سراسر کشور و حتی کشورهای خارجی برخوردار است.
وی با اشاره به نقش و اهمیت صنعت بسته بندی در سلامت محصول و فروش آن، اظهار کرد: میوه های برداشت شده شرکت مغان، بعد از سورتینگ و بسته بندی مناسب با اهداف صادراتی روانه بازارهای خارجی و داخلی می شود.
شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان در پارس آباد با داشتن اراضی وسیع زراعی، ۲ هزار و 500 هکتار باغات مدرن میوه ، مجتمع بزرگ دامپروری ، کارخانه های قند ، لبنیات ، فرآوری میوه و چندین واحد تولیدی دیگر، از شرکت های منحصر به فرد کشور محسوب می شود.
انتهای پیام/ح
برداشت 3 هزار تن میوه یازده رقمی