سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛

مسئله پرورش در جامعه امروز ما نادیده گرفته شده است

یک تهیه کننده سینما گفت: امروز آموزش و پرورش کشورمان امر آموزش را انجام داده اما از پرورش غافل شده است.

سعید عصمتی تهیه‌کننده سینما، درباره فضای فرهنگی کودکان و نوجوانان امروز و تاثیر آثار سینمایی بر آنها، به خبرنگار حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ گفت: در این خصوص باید ببینیم که کودکان و نوجوانان تا چه اندازه‌ برای ما اهمیت دارند؛ امروز آموزش و پرورش کشورمان امر آموزش را انجام داده اما از پرورش غافل شده. مواجهه ما با بی‌فرهنگی‌های امروز جامعه به عدم پرورش مناسب کودکان و نوجوانان دیروز و آینده‌سازان فردایمان برمی‌گردد.

وی افزود: اگر ما یک مقدار دقیق‌تر و با مبنای عملی‌تری به پرورش نسل خود دقت کنیم، می‌توانیم آینده فرهنگی کشورمان را بسازیم.

این تهیه‌کننده اظهار داشت: امر پرورش و در واقع رسانه کودک در جامعه امروز ما نادیده گرفته شده. ما می‌توانیم امر پرورش و فرهنگ‌سازی در جامعه را با تولید انیمیشن، کار عروسکی مناسب و فیلم‌ کودک تقویت کنیم.

عصمتی در بخش دیگری از سخنانش تصریح کرد: متاسفانه ما در چند سال اخیر در مقوله تقویت امر پرورش و فرهنگ سازی در جامعه خیلی کم کاری و بی‌مهری کردیم. این بی‌مهری از نبود حمایت مناسب متولیان فرهنگ و آینده‌سازی کشور نشات می‌گیرد.

وی ادامه داد: ما ثمره بی‌توجهی به این امر را در ناهنجاری‌های موجود در سطح جامعه می‌بینیم و به خاطر نبود پرورش مناسب، امروز از آن فرهنگی که در گذشته‌های دور داشتیم فاصله زیادی گرفته‌ایم. این امر به عدم سرمایه گذاری مناسب برمی‌گردد. در واقع سرمایه‌ای برای نوجوانان و کودکانمان در نظر نگرفتیم و فقط به صرف کودک و نوجوان به آنها نگاه کردیم. در صورتی که باید متوجه می شدیم دیر یا زود بزرگ می‌شوند و می‌توانند نسبت به آینده فرهنگی و ملی خودشان نقش بازی کنند.

این تهیه‌کننده گفت: ما می‌توانیم با تولیدات مناسب عرصه تصویری، عروسکی، انیمیشن و فیلم شاهد اثرات خوبی بر روند آموزشی، روند تحکیم خانواده و تقویت آن و رفتارهای اجتماعی باشیم. با مرور کارتون‌ها و تولیدات سال های 1980 و 1990میلادی متوجه می‌شویم که شاخه‌های تربیتی و تحکیم خانواده در آنها دیده می‌شود؛ اما امروز تولیدات بین‌المللی رنگ و بویی از شاخه‌های تربیتی ندارند و ما هم در این زمینه خیلی کم کاری کردیم و عملکرد بسیار ضعیفی داشتیم.

عصمتی افزود: دقت به امر کودک و نوجوان می‌تواند در واقع معضلات جامعه ما را در آینده نزدیک از بین ببرد. در این میان می‌توان به همکاری عوامل راهنمایی و رانندگی و همیاران پلیس در کاهش تخلفات رانندگی اشاره کرد.

وی در بخش دیگری از سخنانش به تاثیر فیلم‌ها و آثار تصویری در فرهنگ‌سازی برای استفاده از محصولات ایرانی، مسائل شهروندی، حقوق شهروندی، رفتارها و بحث آموزش زبان انگلیسی اشاره کرد و اظهار داشت: این آثار می‌توانند در آموزش صحیح و آینده‌سازی کشور تاثیرات مثبتی داشته باشند.

عصمتی در پایان خاطرنشان کرد: امیدوارم که ایرانی به ثروت خود که همان آینده‌سازان، فرزندان و نوجوانان هستند، برسد و به آنها تکیه کند. امیدوارم با آموزش‌های صحیح و برنامه‌ریزی‌های درست بتوانیم خودمان را به آنچه که داشته‌ایم و امروز از آن بی‌بهره شده‌ایم، برسانیم و به آن برگردیم و به حق خودمان در جامعه بین‌المللی دست پیدا کنیم.

 

انتهای پیام/

 

تاثیرات سینمای کودک و نوجوان در فرهنگ سازی

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.